Eltilerin Savaşı Netflix'e ne zaman gelecek?

Senaryosunu Gupse Özay'ın kaleme aldığı "Eltilerin Savaşı" filmi ne zaman Netflix'te yayınlanıyor, film ne zaman internet üzerinden izleyicisiyle buluşacak, merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Eltilerin Savaşı Netflix'e ne zaman gelecek?

Başrollerinde "Yalan Dünya" dizisinden hatırladığımız, Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Akdağ ve Uraz Kaygılaroğlu'nun oynadığı "Eltilerin Savaşı" komedi filminin ne zaman Netflix'te yayınlanacağı merak ediliyor.

Onur Bilgetay tarafından yönetilen, senaryosunu ise aynı zamanda filmde oyuncu olan Gupse Özay tarafından kaleme alınan "Eltilerin Savaşı" filminde iki eltinin hikayesi konu alınıyor.

Yapımcılığını Muzaffer Yıldırım'ın üstlendiği film 2020 yılında vizyona girdi. 114 dakika izlenme süresi olan film komedi türündedir.

Eltilerin Savaşı IMDb puan 6,2 olarak görünüyor.

Filmi izlemek isteyenler sık sık ne zaman Netflix'te yayınlanacağını merak ediyor.

Ancak filmin ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir açıklama gelmedi. Film eklendiği gibi sizlere buradan duyurusunu yapacağız.

ELTİLERİN SAVAŞI FİLMİNİN OYUNCULARI

Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ, Uraz Kaygılaroğlu.

Müziği Barış Diri tarafından yapılan filmin Görüntü yönetmenliğini ise Burak Kanbir yaptı. Sanat yönetmenliğini Nilgün Nalçacı'nın yaptığı filmin Yönetmeni ise Onur Bilgetay'dır.

Eltilerin Savaşı

 

 

Yorumlar