Elon Musk'un yeni oyuncağı Model 3 özel olacak

Elon Musk'ın en iddialı icraatlarından olan Tesla'nın yeni modeli hayli özel olacağa benziyor.

Google Haberlere Abone ol
Elon Musk'un yeni oyuncağı Model 3 özel olacak

Tesla, Eylül ayında Model 3 sedan'ına Model S ve Model X'teki güncellemelere paralel olarak önemli bir yenileme yaptığını açıklamıştı. Bu Model 3, amiral gemisi Performans varyantı olmadan tanıtıldı, ancak daha hızlı Model 3'ün sonunda geri dönmesi bekleniyor ve yakın tarihli bir alıntı, bunun "oldukça özel" olacağını gösteriyor.

Bu alıntı, Avustralya'nın Car Sales'inden geliyor ve yeni Performans varyantının önceki nesil Performans'tan biraz daha hardcore olacağını öne sürüyor. Bunun tam olarak nasıl olacağı belirsiz olsa da, Avustralyalı outlet, eklenenleri optimize etmek için benzersiz yazılım öğelerine ek olarak daha ciddi lastikler, frenler ve dış tasarım özelliklerini içereceğini tahmin ediyor.

Daha odaklanmış bir Model 3 Performansı, artık hattın hacim satış yapan varyantları iyice yerleştikçe daha mümkün hale geliyor, ancak daha hızlı Model 3, performans EV'leri için çok daha rekabetçi bir alana giriyor. Model 3 Performansı, yalnızca Kia EV6, Ford Mustang Mach-E ve BMW i4'ün daha hızlı varyantlarıyla doğrudan rekabet etmeyecek, aynı zamanda şimdiye kadar üretilmiş en ciddi uygun fiyatlı performans EV'i olabilecek Hyundai Ioniq 5 N ile ciddi rekabet edecek. Ek olarak, Tesla'nın kendi Model S Plaid ile dahili olarak rekabet etmesi gerekiyor, bu da tutkun bir araba olarak rekabet etmekte zorluk çeken ancak daha hızlı Model 3 varyantının asla gerçekten oluşturamadığı ciddi bir marka bilinirliği geliştirdi. En yeni Model 3 Performansı o pazarda rekabetçi olacaksa, bu iyileştirmeler zorunludur.

Kaynak: SONHABERLER.COM

Yorumlar