Elmalı Belediyesi ve Halil Öztürk hangi partiden?

Adı yasak ilişkiyle gündeme gelen Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk hangi partiden, Elmalı Belediyesi hangi partinin elinde? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Elmalı Belediyesi ve Halil Öztürk hangi partiden?

Elmalı Belediyesi ve Halil Öztürk hangi partiden, sorusu yaşanan skandallardan sonra gündeme gelmeye başladı. İddialara göre Halil Öztürk, makam şoförünün eşiyle yasak ilişki yaşıyor. Konu bazı haber sitelerinde iki gündür dönüyor. Konunun gündeme gelmesinden sonra vatandaşlar Halil Öztürk ve Elmalı Belediyesi'nin hangi partiden olduğunu merak etti. 

Adı yasak ilişki skandalıyla gündeme gelen Halil Öztürk, Antalya'nın Elmalı İlçesi Belediye Başkanıdır. MHP'li Halil Öztürk ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ise İyi Partilidir. 

İşte Halil Öztürk Biyografisi:

Öztürk, 1973 yılında Elmalı'da dünyaya geldi ve ilk, orta öğrenimini Elmalı'da tamamladı.

1997 yılında aile şirketi olan Nil Tarım'da iş hayatına atılan Halil Öztürk, 2003 yılında başladığı siyasi kariyerinde 2009-2014 yılları arasında İl Genel Meclisi Üyeliği, 2014-2018 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu.

 Tüm görevlerinden istifa ederek 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İyi Parti'den Elmalı Belediye Başkanı seçilen Halil Öztürk evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Yorumlar