Elif neden diskalifiye oldu?

Elif neden diskalifiye oldu, Survivor'dan neden ayrıldı, ayrılma nedeni nedir?

Google Haberlere Abone ol
Elif neden diskalifiye oldu?

Elif neden diskalifiye oldu, Survivor'dan neden ayrıldı, ayrılma nedeni nedir? TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Elif son bölümlerde görünmüyor. Elif'in yarışmada görünmemesi izleyicilerin dikkatlerinden kaçmadı. Peki, Elif neden Survivor'da yok, yarışmadan ayrıldı mı veya diskalifiye mi oldu?

Elif neden diskalifiye oldu?
Elif neden diskalifiye oldu?

 

İşte Survivor Elif'in Survivor All Star'da olmayışının nedeni: Dokunulmazlık oyunu sonrası gerçekleşen konseyde Acun Ilıcalı bir yarışmacının sağlık sorunlarından dolayı yarışmayı bıraktığını duyurdu. Ilıcalı, "Bugün itibarıyla Elif Survivor'a devam edemeyecek." dedi. Öte yandan Acun Ilıcalı sakatlık yaşayan Barış'ın da sağlık durumunun belirsizliğini koruduğunu vurgulayarak, takımların karışabileceği mesajını verdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın 59. yeni bölümü yayınlandı. Ünlüler ve gönüllüler takımının dokunulmazlık mücadelesi verdiği oyunun sonunda konseyde Acun Ilıcalı kötü haberi verdi. Elif'in elendiğini söyleyen Acun Ilıcalı şunları ifade etti; Elif Survivor'a devam edemeyecek. Kendisi ile konuştuk son bir haftadır mide rahatsızlığı ve zorlanmalar... Bu daha önce defalarca yaşadığımız bir olay. Elif olduğu için şaşırdım. Sanki aylarca dayanabilecek gibi duruyordu. Ama malesef böyle gelişmeler yaşıyoruz. Bugün itibarıyla Elif Survivor'a devam edemeyecek. Elif yarın kampa gelecek ve sizinle vedalaşacak."

SURVİVOR BARIŞ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Öte yandan cuma akşamı yayınlanan son bölümde gözler sakatlık yaşayan Barış Murat Yağcı'ya çevrildi. 56. bölümde parkura çıkan Barış oyun parkurunda bir anda yere yığılmıştı. Doktor kontrolüne alınan yarışmacı ardından ada konseyinde koltuk değnekleri ile oylamaya katılmıştı. Barış'ın sağlık durumuna da değinen Acun Ilıcalı, durumunun belirsiz olduğunu belirtti.

Barış'ın elenmesi ile yarışmacı eksilmesi durumunda takımın karışabileceğini mesajını veren Ilıcalı sözlerini şöyle sürdürdü; "Açıkçası en kısa zamanda bununla ilgili bir toplantı yaparak bir karar alacağız. "

Öte yandan cuma akşamı Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyununun ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında bir şok gelişme daha yaşandı. Sakatlığı dolayısı ile durumu belirsiz olan Barış'a seslenen Acun Ilıcalı'nın "İstersen ayrılabilirsin" demesi yeni bir eleme sinyalini daha gündeme getirdi.

SURVİVOR ELİF KİMDİR?

Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1990 tarihinde Bursa'nın İznik ilçesinde dünyaya geldi. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir. Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

Elif Yıldırım Gören, Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisi Yalım Gören ile evli.


 

Yorumlar