Eli bıçaklı saldırgan linçten kurtuldu

- Bitlis'in Hizan ilçesinde elindeki bıçakla etrafa saldıran, daha sonra bir marketin girişini kapatan kişiyi, market sahibi ve vatandaşlar linç etmek istedi

Google Haberlere Abone ol
Eli bıçaklı saldırgan linçten kurtuldu

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde elinde bıçakla etrafa saldıran ve akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen Muhammet Tarhan, girişini kapattığı market sahibi ve vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Edinilen bilgiye göre, Hizan ilçesine bağlı Kalkanlı Köyünde ikamet eden ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Muhammet Tarhan, ilçe merkezinde eline aldığı bıçakla etrafa saldırdı.

Bir marketin giriş bölümünde gerçekleşen olayda, ihbar üzerine gelen polis ekipleri iki saat boyunca Tarhan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Çabaların sonuç vermemesi ve marketin açılışının gecikmesi üzerine sinirlenen işyeri sahibi, Tarhan'a saldırdı.

İşyeri sahibi, olayı izleyen vatandaşlarla beraber market girişinde bulunan manavdaki karpuz, kavun, domates gibi sebze ve meyveleri fırlattı, ardından da Tarhan'ı yumruk darbeleriyle linç etmek istedi.

Vatandaşların elinden kaçarak, başka bir iş yerine sığınan Tarhan, polisler tarafından elinden bıçağı alınarak, etkisiz hale getirildi.

Tarhan, hastanede yapılan müdahalenin ardından, İlçe Emniyet Amirliğine götürüldü.

Bu sırada market önüne gelen Tarhan'ın yakınları ile vatandaşlar arasında kavga çıktı. Polisin uzun uğraşları sonucu taraflar dağıldı.

Yorumlar