"Eli başka gözü başka yerde şehri yönetemez" iması

iyi Parti Genel Başkanı Akşener, İBB Başkanı İmamoğlu'na, "Eli işte gözü oynaşta" deyiminin, "Eli genel merkezde gözü başka mevkilerde" uyarlamasıyla göndermede bulundu.

Google Haberlere Abone ol
"Eli başka gözü başka yerde şehri yönetemez" iması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul adaylarının tanıtıldığı toplantıda, isim vermeden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek, "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde olanlar bu şehir yönetemez" dedi. Akşener, İstanbul'a hizmet edenlere teşekkür ederken, şehrin hala çözülmemiş sorunlarına dikkat çekti.

Akşener, İstanbul'un yönetiminde, şehri bir kariyer basamağı olarak gören ve asıl odaklarını başka mevkilere ayıran kişilerin başarılı olamayacağını vurguladı. "İstanbul'a hep kariyer basamağı olarak bakıldı" diyen Akşener, gerçek hizmet odaklı yaklaşımın önemine işaret etti.

"SIRTLARINDA İHMALLERİN YÜKÜNÜ TAŞIYANLAR"

Akşener, toplantıda yaptığı konuşmada, sadece koltuk kavgası yapan ve ihmallerle dolu bir yönetim anlayışının İstanbul gibi büyük bir şehri yönetemeyeceğini belirtti. İstanbul'un sorunlarına dikkat çeken Akşener, "Sırtında ihmallerin, hataların, veballerin yükünü taşıyanlar da koltuk kavgalarının bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez" ifadelerini kullandı.

Akşener, Türk siyasetindeki vasatlığa ve milletin çıkarlarını gözetmeyen yaklaşımlara eleştiri getirdi. Milletin sesini duymayan, sorumluluktan kaçan ve sıkışınca tehdit ve hakaretlere başvuran siyasi anlayışın reddedilmesi gerektiğini söyledi.

İSTANBUL'UN SORUNLARI VE GELECEĞİ

İstanbul'un deprem tehlikesi, sığınmacı sorunu ve rantla boğuşan yapısıyla karşı karşıya olduğunu belirten Akşener, şehrin sorunlarının çözümü için gerçekçi ve samimi çabaların önemine vurgu yaptı. İstanbul'un kutsal bir emanet olduğunu ifade eden Akşener, şehrin geleceği için taş üstüne taş koyan herkese teşekkürlerini iletti.

Yorumlar