Elçin Özsoy neden öldü, ölüm sebebi neydi?

Elçin Özsoy neden öldü, ölüm sebebi nedir, sorusu ünlü radyocunun ölüm haberini alan sevenleri tarafından soruluyor. İşte sebebi:

Google Haberlere Abone ol
Elçin Özsoy neden öldü, ölüm sebebi neydi?

Elçin Özsoy'un ölüm haberi sevenleri ve dostları arasında üzüntüyle karşılandı. Rock ve metal müzik camiasının sevilen isimlerinden radyo programcısı Elçin Özsoy, 24 Temmuz Cuma günü ölüm haberiyle sevenlerini üzdü. Ünlü radyocunun ölüm haberini, Açık Radyo sosyal medya hesabından paylaştı. Ölüm haberi sonrası, sevenleri Elçin Özsoy neden öldü diye sormaya başladı. İşte Elçin Özsoy'un ölüm sebebi:

Yakınları tarafından yapılan açıklamaya göre Elçin Özsoy kendini ip ile asarak hayatına son verdi. Yani Özsoy intihar etti. Ancak neden intihar ettiğine dair ise bilgi bulunmuyor. 

Son olarak Açık Radyo'da program yapan Elçin Özsoy, Rock FM'de yaptığı programlarla tanınır hale gelmişti.

ELÇİN ÖZSOY CENAZE PROGRAMI

Cenaze 25 Temmuz 2020 Cumartesi günü Eskişehir Osmangazi Cevdet Duru Camii’sinden öğle namazına mütaakiben kaldırılacaktır.

ELÇİN ÖZSOY KİMDİR?

Elçin Özsoy Eskişehir'de doğdu. Yaklaşık 10 yıldır radyoculuk yapıyordu.

Elçin Özsoy'un hakkında çok fazla bir bilgi bulunmuyor. Ünlü radyocu verdiği bir röportajda kendini şöyle tanışmıştı;

2010 yılından beri Radyo programcılığı yapmaktayım, Eskişehir'liyim. Fakat 10 yılı aşkın süredir de Dj'lik yapmaktayım. Radyoculuğa başlamamın sebebi müziği sevip ve biraz bildiğimdendi, “Bunu neden daha ileriye götürmeyeyim?” düşüncesiydi. Sonra radyoya girmeye karar verdim. Her hangi bir eğitimim yok bu alanda. Sonrasında ise başvurduk ve 2010 yılında Rock FM'e kabul edildik. Cover Station/Mixed Folder adında programlarla 4 yıl orada görev yaptım, kısa bir dinlenmeden sonra ise Mixed Folder ile Açık Radyo'da görevime devam etmeye başladım.

 

Yorumlar