Elazığ Fırat Üniversitesi randevu alma işlemi 2022 Fırat Üniversitesi İletişim ve telefon numarası nedir?

Elazığ Fırat Üniversitesi randevu alma işlemi 2022 Fırat Üniversitesi İletişim ve telefon numarası nedir? Fırat Üniversitesi Online Randevu sistemi üzerinden muayene ya da tedavi olmak istediğiiniz bölümü seçerek müsait bir vakit için randevu alabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Elazığ Fırat Üniversitesi randevu alma işlemi 2022

Elazığ Fırat Üniversitesi randevu alma işlemi 2022 Fırat Üniversitesi İletişim ve telefon numarası nedir? Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük hastanelerinden biri olan Fırat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayene olmak isteyen vatandaşların buradan öncelikle randevu almaları gerekiyor. Elazığ ilinin yanısıra, Bingöl, Muş, Tunceli, Erzincan ve bazen de Malatya ilçelerine dahi hizmet veren Fırat Üniversitesi teknolojik donanım olarak da Türkiye'nin önde gelen hastanelerinden birini bünyesinde barındırıyor. Fırat Üniversitesi Randevu sistemi üzerinden, uygun olan bölümden alınacak randevudan sonra hastaneye gidilerek muayene olunabilir. Peki Elazığ Fırat Üniversitesi randevu alma işlemi 2022 Fırat Üniversitesi İletişim ve telefon numarası nedir? Bütün bu soruların cevapları ve detaylar makalemizde:

Fırat Üniversitesi'nden randevu alacak kişilerin öncelikle bilmesi gereken bazı kurallar var. İşte o kurallar:

1.Herhangi bir nedenle randevunuza gelemeyeceğiniz durumlarda randevu saatinizden en geç 2 saat önce Randevunuz ile ilgili iptal işlemini yapmanız gerekmektedir. 

2.Herhangi bir nedenle almış olduğunuz randevunuza gidememeniz durumunda muayene katkı payı ödemezsiniz. 

3.Başka vatandaşlarımızın muayene haklarına engel olmamak adına lütfen gidemeyeceğiniz randevularınızı iptal ediniz. Randevu iptal işlemi randevudan 2 saat öncesine kadar yapılabilmektedir. Randevu alındıktan sonra randevuyu iptal etmeden, hastaneye gelmeyen hastalara 3 ay boyunca bu sistem ile randevu alma işlemi yapılmayacaktır. 

4.Randevu saatinizden 30 dakika önce ilgili poliklinik sekreterliğine kayıt yaptırmanız gereklidir. 

5.Sağlık hizmetlerinin doğası gereği randevu saatlerinde gecikmeler yaşanabilir. 

6.Bir sağlık kurumunun belli bir polikliniğinden, bir gün içinde en fazla 1 randevu alabilirsiniz. 

7.Bir günde bir sağlık kurumundan farklı poliklinikten alınmak kaydıyla en fazla 2 randevu alabilirsiniz. 

RANDEVU İÇİN GEREKLİ OLAN İŞLEMLER

Şimdi Fırat Üniversitesi Online Randevu Sistemi'nden randevu alabilmek için gerekli olan işlemleri sizler için sıralayacağız. Öncelikle sistemden faydalanabilmek için "üye olmak" gerekiyor. https://ftm.firat.edu.tr adresinden “Randevu Al” bölümüne girdiğinizde, "Üye Olun" bölümünden T.C. Kimlik kartı bilgileri ve sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile üyelik oluşturarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Girmiş olduğunuz bilgilerin Nüfus Müdürlüğünde bulunan bilgileriniz ile eşleşmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelik işleminizi gerçekleştiremezsiniz. Üyelik doğrulama mesajı alamadığınız durumda operatörünüzle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Zorunlu alanlardan birini oluşturan "mail adresi" kısmını da doldurmayı sakın unutmayın. Mail hesabı nasıl açılır öğrenmek için bu makalemizi okuyabilirsiniz.

Fırat Üniversitesi Online Randevu Sistemi
Elazığ Fırat Üniversitesi randevu alma işlemi 

 

FIRAT ÜNİVERSİTESİ RANDEVU AL ŞİFREMİ UNUTTUM, NE YAPMAYILIM?

Fırat Üniversitesi Online Randevu Sistemi'ne daha önce yaptığınız kayıt için gerekli olan şifrenizi unuttuysanız panik yapmanıza gerek yok. https://ftm.firat.edu.tr adresinden “Randevu Al” bölümüne girdiğinizde, daha önceden üyelik kaydı oluşturmuşsanız "Şifremi Unuttum" bölümüne geliniz. 
Burada iki yol ile parolanızı yenileyebilir ya da geçici bir parola oluşturabilirsiniz. cep Telefonu ile bölümünde T.C. kimlik numaranızı ve sistemde kayıtlı cep numaranızı yazınız; cep telefonunuza gelen onay kodu ile yeni parolanızı belirleyebilirsiniz. Kimlik Kartı Bilgileri bölümünden Nüfus Cüzdanı bilgilerinizi girerek şifrenizi değiştirebilirsiniz. Girmiş olduğunuz bilgilerin Nüfus Müdürlüğünde bulunan bilgileriniz ile eşleşmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelik işleminizi gerçekleştiremezsiniz. 

FIRAT ÜNİVERSİTESİ RANDEVU NASIL ALINIR?

Şimdi sıra geldi randevu almaya. Yukarıdaki yönergeleri eksiksiz bir şekilde takip ederek gerekenleri yaptıysanız şimdi aşağıdaki yönergeleri takip etmeniz gerekiyor: 

1.Eğer üyeliğiniz mevcut ise kimlik numaranız ve şifrenizle sisteme giriş yapılır. 
2.Sol taraftan gelen menülerden “Randevu Alma” menüsü seçilir. 
3.Ekrana randevu alabileceğiniz Polikliniklerin listesi gelecektir. 
4.Bu listeden randevu almak istediğiniz bölümü seçtiğinizde, bölüm ve varsa bölüme ait alt branş bilgileri gelecektir. 
5.Gelen seçeneklerden uygun olan seçim yapıldığında seçilen bölüm için uygun randevu tarihleri gelecektir. 
6.Randevu tarihi seçildiğinde seçilen gün için uygun randevu saatleri gelecektir. 
7.Uygun saat belirlenerek yanındaki kutucuk(Randevu Al) seçilir, sonrasında ekrana onay sorusu gelir ve onay verdiğiniz durumda randevunuz alınmış olacaktır. 
8.Son durumda ekrana, alınan randevu ile ilgili bilgi dökümü gelecektir. Bu sayfanın çıktısı alınarak hastaneye gelindiği gün ilgili sekretere verilir ve hastane giriş işlemi yapılır. 
9.Bu aşamada sisteme kayıtlı olan cep telefonuna da bilgi SMS’i gelecektir. Sistem randevu tarihinden bir gün önce ayrıca hatırlatma SMS’i atacaktır. 

FIRAT ÜNİVERSİTESİ RANDEVU TAKİP ve İPTAL

Fırat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden online randevu sistemi üzerinden aldığınız randevuyu iptal etmek istiyorsanız bunun yolu da çok basit. Bunun için öncelikle, https://ftm.firat.edu.tr adresinden “Randevu Al” bölümü seçilerek sisteme giriş yapıldıktan sonra sol taraftan gelen menülerden “Randevu Sorgula/İptal” menüsü seçildiğinde adınıza alınan tüm randevuları görebilirsiniz. 

https://ftm.firat.edu.tr adresinden “Randevu Al” bölümü seçilerek sisteme giriş yapıldıktan sonra sol taraftan gelen menülerden “Randevu Sorgula/İptal” menüsü seçildiğinde adınıza alınan tüm randevuları görebilir ve iptal etmek istediğiniz randevuyu iptal edebilirsiniz. 

FIRAT ÜNİVERSİTESİ RANDEVU SAATİ VE TARİHİNİ DEĞİŞTİRMEK

Randevu saatini veya tarihini değiştirmek için öncelikle randevunuzu iptal edip yeniden randevu alma işlemini uygulamalısınız. 

Randevu saatinizden 30 dakika önce ilgili poliklinik sekreterliğine kayıt yaptırmanız gereklidir. 


 

Yorumlar

celal cengiz göz bölümüne muayene için internetten telefon ile sıra alamıyorum.
Medine Yetkin Nasıl fırat üniversitesi randevu alacam
MEMET SİSTEM ÇALIŞMİYOR
Büşra Randevu almadan gidilebilir mi
Süleyman Sistem çalışmıyor bile neyin randevusunu alacağız. Kepazelik.