Ela Rümeysa Cebeci evli mi eşi kimdir estetiksiz hali Şevkat Yerimdar?

Ela Rümeysa Cebeci kimdir sorusu Habertürk izleyicisi tarafından merakla soroluyor. Daha önce TV100 kanalında sunuculuk yapan Cebeci, şimdilerde Ciner Medya Grubuna bağlı Habertürk kanalında "Gün Başlıyor" isimli programı sunuyor. Gün Başlıyor programının sunucusu Cebeci'nin biyografisi burada.

Google Haberlere Abone ol
Ela Rümeysa Cebeci evli mi eşi kimdir estetiksiz?

Ela Rümeysa Cebeci'nin kim, nereli ve kaç yaşında olduğu soruları Habertürk'ün "Gün Başlıyor" sunucusunu izleyenler tarafından merakla soruluyor. HaberTürk kanalında hafta içi her sabah saat 06.00'da başlayan "Gün Uyanıyor"u programı ilgiyle izleniyor. 

ELA RÜMEYSA CEBECİ KİMDİR, ESKİ HALİ?

Programın izlenmesinin en büyük faktörlerinden biri de sunucunun kendisi oluyor. Her sabah "Gün Uyanıyor" programını izleyen seyirci sunucunun kim olduğunu da ara ara merak ediyor. Peki, Habertürk "Gün Başlıyor" sunucusu kimdir, adı nedir?  Habertürk kanalında her sabah ekrana gelen "Gün Başlıyor" sunucusunun adı Ela Rümeysa Cebeci'dir.

Ela Rümeysa Cebeci evli mi
Ela Rümeysa Cebeci

 

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Cebeci'nin şu anda 1 milyon 200'den fazla takipçisi bulunuyor. Bu açıdan aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni olarak da kabule dilebilir. 

TV100 Gün Uyanıyor sunucusu kimdir, adı nedir
TV100 Gün Uyanıyor sunucusu kimdir, adı nedir

 

Sunuculuk kariyerinin dışında akademik bir kariyere de sahip olan Ela Rümeysa Cebeci, radyo programcılığı da yapmıştır. Oyunculuk kariyerine ise Şevkat Yerimdar isimli dizisi ile adım atan Ela Rümeysa Cebeci, son olarak Habertürk ekranlarında haber sunuculuğu görevini üstlenmektedir.

Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988'de İstanbul'da doğmuştur. Ekranlarına çıkmadan önce 2011'li yıllarda İstanbul FM radyolarında yaptığı programla tanındı.

TV100 Gün Uyanıyor sunucusu kimdir, adı nedir
TV100 Gün Uyanıyor sunucusu kimdir, adı nedir

 

Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da doğdu. Medya sektörüne ilk adımını 2011 yılında İstanbul FM radyolarında program yaparak attı. Kısa süre sonra TRT 1'de muhabir olarak görev alarak televizyon kariyerine başladı.

Cebeci'nin ilk oyunculuk deneyimi 2011 yılında "Kanıt" adlı dizide gerçekleşti ve aynı yıl "Nuri" dizisinde de rol aldı. 2012 yılında "Fetih 1453" filmi ile sinema dünyasına adım atan Cebeci, "Şevkat Yerimdar" dizisindeki rolüyle oyunculuk kariyerini sürdürdü​​.

Cebeci, Nişantaşı Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapmakta. Ayrıca, Bahçeşehir Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk Yüksek Lisansı'nı tamamladı ve Siyaset Akademisi'nde eğitim aldı.

Bahçeşehir ve Yeditepe Üniversiteleri İletişim Bölümü'nde de eğitim gördü. Bu zengin eğitim geçmişi, onun hem akademik alanda hem de sanat dünyasında başarılı bir kariyer yapmasını sağladı​​. Şu anda, Başkent Üniversitesi'nde İletişim Eğitmeni olarak da görev yapmaktadır​​.

Ela Rümeysa Cebeci kimdir evli mi
Ela Rümeysa Cebeci

 

Tv100 ekranlarında "Gün Uyanıyor" adlı haber programını sunan Ela Rümeysa Cebeci, bu kanaldan ayrıldı. Cebeci'nin ekranlarda olmaması, seyirciler arasında merak konusu olmuştu; ancak daha sonra Habertürk ekranlarında boy göstermeye başladı.

Cebeci, Instagram hesabından Ciner Holding'e transfer olduğunu duyurdu. "Yepyeni umutlarla Ciner Yayın Holding ile çıktığımız bu yolda heyecanımız yüksek. Yeni yayın döneminde 4 Eylül'de buluşmak üzere..." ifadelerini kullanarak yeni görev yerini açıklamıştı.​.

Sabah saatlerinde "Gün Başlıyor" programıyla seyirci karşısına çıkan Cebeci burada da performansıyla dikkat çekti.

Cebeci, 35 yaşında ve aslen İstanbullu. Medya sektöründe adını ilk olarak radyo yayınlarıyla duyurdu ve TRT 1'de muhabir olarak çalıştı.

ELA RUMEYSA CEBECİ DAHA ÖNCE NERELERDE ÇALIŞTI?

Cebeci'nin daha önce çalıştığı kurumlar ise şöyle:

Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Görevlisi

Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans

Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Akademisi

Bahçeşehir ve Yeditepe Üniversitesi İletişim Bölümü

EVLİ Mİ?

Ela Rümeysa Cebeci'nin evlendiğine dair şu ana kadar kamuoyuna yansıyan bir bilgi bulunmuyor. Dolayısıyla Cebeci evli değildir.

ELA RÜMEYSA CEBECİ ESTETİKSİZ HALİ

Cebeci hakkında en çok merak edilen konulardan biri de estetiksiz halidir.

İşte Cebeci'nin estetiksiz hali:

Ela Rümeysa Cebeci evli mi eşi kimdir estetiksiz hali Şevkat Yerimdar?

 Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorumlar