Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyi” dedi.

İmamoğlu hastaneden yayınladığı video ile dün gece 38 derece ateşle hastaneye gittiğini söyledi.

Burada yapılan test sonucunun pozitif çıktığını aktaran İBB Başkanı, "Sıklıkla test olan birisiyim. En son çarşamba günü test olmuştum sonuç negatif çıkmıştı. Ama dün akşam saat 21:00 sıralarında ateşim yükseldi ve 38 dereceyle hastaneye gelince dün akşamı hastanede geçirdim" dedi.

İmamoğlu, bugün itibariyle testin pozitif olduğu yönünde rapor oluşturulduğunu aktardı ve "Şu an aslında iyiyim. Ateşim fena değil, süreç devam ediyor. Tıbbi anlamda negatif olarak yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor. İnşallah hayırlısıyla sağlımıza kavuşacağız" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlara uyarıda bulunan İmamoğlu, "Teması mümkün olduğunca azaltalım, herkesin bu anlamda duyarlılık göstermesi şarttır. En büyük dileğim bu. Hepinizi çok seviyorum, İstanbul'da her şey çok güzel olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Öte yandan İmamoğlu yaptığı paylaşımda, "Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum" ifadelerine yer verdi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İMAMOĞLU MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından açıklamada bulunan CHP Basın Birimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu ile görüşerek, sağlık durumu hakkında bilgi aldığını ve geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DA PAYLAŞTI

Öte yandan Kılıçdaroğlu, Twitter hesabındaki paylaşımında, "Kovid-19 testi pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dönmesini bekliyorum." ifadesini kullandı.

 

Yorumlar