EKPSS Kura atamaları Beştepe'de yapıldı

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Engelli Vatandaşlarımızın Ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumların Yerleştirimesi Töreni" ile binlerce kişinin kamuya ataması yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
EKPSS Kura atamaları yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenen "Engelli Vatandaşlarımızın Ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumların Yerleştirimesi Töreni" ile binlerce vatandaşın atması yapıldı.

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, engellilere ve devlet korumasında kalanlara sahip çıktıklarını kaydetti. Erdoğan, "Ülkemizdeki engelli memur sayısı bizden önceki döneme göre yaklaşık 10 kat artışla 56 bin 500 kişiye ulaştı." dedi.

17 yıllık görev sürecinde hiç bir zaman engelli vatandaşlara duyarsız kalmadıklarını belirten Erdoğan, "Her zaman duyarlı olduk olmaya devam edeceğiz." dedi.

EKPSS KURA SONUÇLARI

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) Kura yöntemi ile yapılan yerleştirme sonuçları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek.

Yorumlar