"Ekonomik ve siyasi istikrar ile Türkiye'ye güvenimiz arttı"

- Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Üst Yöneticisi Maasfeh: - "Türkiye'de 1992 yılında ilk ofisimizi açtık. Bu süre içerisinde Türkiye'deki ekonomik ve siyasi istikrar ile beraber Türkiye'ye güvenimiz arttı" - "Bugün inşaat sektöründe Dubai, Bahreyn ve Katar'da gerçekleşen inşaat yatırımlarımız var ve uluslararası deneyimimizi kendi projelerimizle Türkiye'de sürdürmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
"Ekonomik ve siyasi istikrar ile Türkiye'ye güvenimiz arttı"

İSTANBUL (AA) - Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Üst Yöneticisi (CEO) İbrahim Maasfeh, Türkiye'de 1992 yılında ilk ofislerini açtıklarını belirterek, "Bu süre içerisinde Türkiye'deki ekonomik ve siyasi istikrar ile beraber Türkiye'ye güvenimiz arttı." dedi.

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam Grubu bünyesindeki Akzirve Gayrimenkul & Yatırım'ın Bahçeşehir bölgesinde inşasına başlayacağı toplam 1,5 milyar lira değerindeki "STRADA" projesinin tanıtım toplantısında konuşan Maasfeh, 2000 yılında arazi yatırımlarına, daha sonra da gayrimenkul sektörüne yönelik yatırımlara başladıklarını ifade etti.

Maasfeh, Türkiye'de 1992 yılında ilk ofislerini açtıklarını belirterek, "Bu süre içerisinde Türkiye'deki ekonomik ve siyasi istikrar ile beraber Türkiye'ye güvenimiz arttı. Bugün inşaat sektöründe Dubai, Bahreyn ve Katar'da gerçekleşen inşaat yatırımlarımız var ve uluslararası deneyimimizi kendi projelerimizle Türkiye'de sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

Projenin, 105 dönüm arsa üzerinde 350 bin metrekare inşaat alanıyla tamamlanacağını, 2 bin 500 konuta ek olarak ticari alanlardan oluşacağını ve 3 etapta bitirileceğini bildiren Maasfeh, projenin 747 konutluk ilk etabının Aralık 2018'de tamamlanmasının öngörüldüğünü, ikinci ve üçüncü etaplarının ise birer yıl arayla tanıtılmasının planlandığını kaydetti.


- "STRADA'daki konut fiyatları KDV dahil 240 bin liradan başlayacak"


İbrahim Maasfeh, STRADA'daki konut fiyatlarının KDV dahil 240 bin liradan başlayacağını ve yatırımcılara yüzde 1 peşinat ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajı tanıdıklarını bildirdi.

Şirket finansmanı kapsamında 40 aya varan vade seçeneği sunduklarını ifade eden Maasfeh, projede bir alışveriş caddesi olacağını, projeye İtalyanca "cadde" anlamına gelen "STRADA" adını verdiklerini ve proje içerisinde yer alan caddeyi herkesin faydalanabileceği bir yaşam alanı haline getireceklerini söyledi.

Bahçeşehir bölgesinin yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geldiğini belirten Maasfeh, "Bahçeşehir bölgesi giderek artan değeriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bölgede 2011 yılında metrekare fiyatları bin-bin 500 lira civarındayken, şu anda 4 bin liraya kadar çıkabiliyor. Bölge, 3. havalimanı bağlantı yolları ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yakınlığı ile yatırım açısından avantajlar sunuyor." şeklinde konuştu.

Yorumlar