"Ekmek arası kariyer"

- YTÜ İşletme Kulübünün, bu yıl 10.'sunu düzenlediği etkinlikte, Türkiye'nin önemli şirketlerinin üst düzey yöneticileri öğrencilerle bir araya geldi

Google Haberlere Abone ol
"Ekmek arası kariyer"

İSTANBUL (AA) - Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübünün, bu yıl 10.'sunu düzenlediği "Ekmek Arası Kariyer" etkinliğinde, Türkiye'nin önemli şirketlerinin üst düzey yöneticileri öğrencilerle buluştu.

YTÜ'den yapılan açıklamaya göre, 9 oturumda gerçekleştirilen etkinlikte, bazı firmaların üst düzey yöneticileri öğrencilerle buluştu.

İşletme Kulübü, etkinliğin organizasyonunda farklı bir yönteme başvurdu. Öğrencilere üst düzey yöneticilerle yüz yüze görüşme imkanı veren etkinliğin başvuruları, www.kariyer.net üzerinden form doldurularak gerçekleştirdi.

Şirketler aradıkları profillere uygun adayları oturumlarına davet etti. Öz geçmişleri ile birlikte gelen öğrenciler, şirket temsilcileriyle staj ve iş olanaklarını yüz yüze konuştu.

Etkinlik, katılımcıların firmalarını tanıttıkları sunumlarla başladı. Firma yetkilileri, işe alım sürecinden bahsederek üniversite yıllarında geçirilen dört sene içerisinde çeşitli aktivitelerde bulunulup öğrenci kulüplerinde aktifliğin işe alım sürecindeki önemini vurguladı.

Öğrencilerin de firma yetkilileriyle mülakat deneyimi yaşadığı etkinlik kapsamında her katılımcı firma adına fidan bağışı yapıldı.

Yorumlar