Ekin Uzunlar kimdir, nereli, sevgilisi kim, evli mi?

Ekin Uzunlar, Star TV'de yayınlanan Doğu Demirkol'un programına konuk olunca bir kez daha gündem oldu. Uzunlar, programda İsmail Türüt taklidiyle güldürdü. Ekin Uzunlar kimdir, nerelidir, kaç yaşında, şarkıları ya da albümleri nelerdir?

Google Haberlere Abone ol
Ekin Uzunlar kimdir, nereli, sevgilisi kim evli mi

Ekin Uzunlar kimdir, memleketi neresi, aslen nerelidir, kaç yaşında, şarkıları ya da albümleri nelerdir soruları İbo Show Programına katılımından sonra merakla cevap aramaya başladı.

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İBO Show programının 4 Mayıs 2022 Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümüne katılan konuklar arasında Ekin Uzunlar da yer aldı.

Ekin Uzunlar kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
Ekin Uzunlar kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

 

Genç ve hareketli bir sanatçı olan Ekin Uzunlar'ı bu akşam ilk kez duyan birçok vatandaş onun kim olduğunu sormaya başladı.

Peki, Ekin Uzunlar kimdir, nerelidir, kaç yaşında, şarkıları ya da albümleri nelerdir?

Henüz 31 yaşında olan Ekin Uzunlar, 21 Ağustos 1991 yılında doğdu.

Uzunlar'ın babası Arnavut göçmeni olup, annesi ise Trabzon Çaykaralıdır.

Ekin Uzunlar küçük yaşlarda iki tahtayı birbirine sürterek başlamış olduğu sanat hayatına dayısının desteğiyle resmiyet kazandırarak 8 yaşından itibaren kemençe çalmaya başlamıştır.

Günümüz Karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyerek kendi tarzını ortaya koymuştur.

"Oy Benim Sevduceğum", "Son Bir Kez" gibi şarkıları ile geniş kitlelere ulaşmıştır.

2011 yılındaki Sümela’nın Şifresi ve 2015 yılındaki "Bizim Hikaye" filmlerinin soundtracklerine kemençesi ile eşlik etmiştir.

Yorumlar