Eğitim-Bir-Sen'den "eğitim" temalı kısa film yarışması

- Eğitim-Bir-Sen, dördüncü kısa film yarışmasının "eğitim" temalı olarak belirlendiğini açıkladı - Yarışmanın birincisi 15 bin lira, ikincisi 10 bin lira, üçüncüsü de 7 bin lira ile ödüllendirilecek. Ayrıca Mehmet Akif İnan Özel Ödülü için 5 bin lira, Erol Battal Teşvik Ödülü için ise 3 bin lira verilecek

Google Haberlere Abone ol
Eğitim-Bir-Sen'den "eğitim" temalı kısa film yarışması

ANKARA (AA) - Eğitim-Bir-Sen'den, dördüncü kısa film yarışmasının "eğitim" temalı olarak belirlendiği bildirildi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek kısa film yarışmasının teması "eğitim" olarak tespit edildi.

Yarışma ile eğitimin önemine dikkati çekilmesi, eğitim süreçlerinde yaşananları, eğitimin önemli ve özel taraflarına odaklanacak hikayeleri ortaya çıkararak sinemanın etkileyici gücüyle buluşturulması ve bu konuda toplumsal farkındalığın arttırılması hedefleniyor.

1 Ekim 2017 tarihinde başlayacak ve 14 Ocak 2018 tarihinde son başvurusu alınacak yarışmada, kurmaca dalında 20 dakikayı geçmeyen kısa film çalışmaları değerlendirilecek.

Yarışmanın birincisine 15 bin lira, ikincisine 10 bin lira, üçüncüsüne ise 7 bin lira ölül verilecek. Bunun yanında Mehmet Akif İnan Özel Ödülü için 5 bin lira, Erol Battal Teşvik Ödülü için de 3 bin lira verilecek.

Yarışmada dereceye giren filmlerin sahipleri, sendikanın kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek programda ödüllerini alacak.

Kısa film yarışmasının başvuru ve tüm detaylarına www.ebsyarisma.org adresinden ulaşılabiliyor.



Yorumlar