Efe Bezci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Efe Bezci kimdir, nerelidir, kaç yaşında, uzmanlık alanı nedir veya ne iş yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
Efe Bezci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Efe Bezci kimdir, nerelidir, kaç yaşında, uzmanlık alanı nedir, nereden mezundur, ne iş yapıyor, soruları Bezci adını duyanlar tarafından sık sık soruluyor. İşte Efe Bezci biyografisi: 

Efe Bezci, Ankara'nın en büyük müteahhitlerinden ve iş adamlarından birisi olan ATO Başkanı Salih Bezci'nin oğludur. İç mimar olan Efe Bezci, babasının anlattığına göre son derece çalışkan bir gençtir. 

İşte Efe Bezci biyografisi: 

Aslen Kızılcahamam'ın Binkoz köyünden olan Salih Bezci'nin oğlu Efe Bezci 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Üniversite eğitimini ise TOBB Üniversitesi'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde tamamladı. 

2013 yılında mezun olduğu iç mimarlık bölümüyle ilgili ABD'de uzmanlık eğitimi aldı. New York'ta 3,5 ay staj eğitimi aldı. 

TOBB ETÜ Üniversitesi'ne baglı Ekonomi ve Genç Girişimciler Topluluğu'na 3 dönem boyunca seçim ile başkanlık yapan Bezci, üniversite eğitiminin 3. sınıfında Türkiye Genç İş Adamları Derneği'nin 21 yaşında en genç üyesi olmuştu.

Efe Bezci aynı zamanda babasının başkanı olduğu ATO üyesidir. 

BEZCİ AİLESİNİN İLGİNÇ HAYAT HİKAYESİ

ATO Başkanı Salih Bezci Ankara'nın yaklaşık 25 yıldır en çok vergi veren iş adamları arasında yer alıyor. Ancak bu noktaya gelmesi de çok kolay olmamış. Salih Bezci'nin anlattığına göre babasıyla birlikte Kızılcahamam'ın Binkoz köyünden eşek ve katır sırtında Ankara'ya taşınmışlar. Ankara'da gece kondu bir eve yaşamaya başlayan Salih Bezci'nin babası, daha sonra başkalarına da gece kondu inşa etmeye başlar. Bu arada da çocuklarını okutmak için her türlü çabayı gösterir. Oğlu Salih Bezci'yi üniversitede mimar olarak okutmayı başarır.

Gece üniversitede mimarlık bölümünü okuyan Salih Bezci gündüzleri de babasının gece kondu işlerine yardım ediyordu. 

Salih Bezci o günleri şöyle anlatır: Babam, Çinçin Bağları’da gecekondu yaparken annemle 3 - 4 km öteden eşeklerle su taşıdık inşaatlara. Üniversiteyi bitirince Ankara’da kat karşılığı iş merkezleri yapmaya başladık. Allah nasip etti, Ankara’nın en büyük müteahhit şirketi olduk. İstanbul’da ilk AVM Galleria’nın ardından biz de Ankara Galleria’yı yaptık. Annem vefat etti, ama babam sağ; 94 yaşında.

Efe Bezci kimdir?
Efe Bezci babası Salih Bezci ile birlikte.

 

Yorumlar