Ediz Bahtiyaroğlu neden öldü? Ne zaman?

Ediz Bahtiyaroğlu ölüm yıl dönümü vesilesiyle spor camiasında yeniden dualarla anılıyor. Anma haberini alanlar ise Bahtiyaroğlu'nun ne zaman ve neden öldüğünü merakla soruyor. İşte ölüm nedeni ve tarihi:

Google Haberlere Abone ol
Ediz Bahtiyaroğlu neden öldü? Ne zaman?

Ediz Bahtiyaroğlu'nun neden ve ne zaman öldüğüne dair sorular ölüm yıl dönümü vesilesiyle yayınlanan mesajlarla birlikte gündem oldu. Spor camiası ölümünün 11. yıl dönümünde Bahtiyaroğlu'nu unutmadı. 

EDİZ BAHTİYAROĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Spor camiası, Ediz Bahtiyaroğlu'nu ölümünün 11. yıl dönümünde anmıştır. Halk, Ediz Bahtiyaroğlu'nun kim olduğunu ve ölüm nedenini merak etmektedir. Ediz Bahtiyaroğlu'nun kim olduğu, nereli olduğu, hangi takımlarda oynadığı ve neden vefat ettiği soruları akıllarda yer almaktadır.

Ediz Bahtiyaroğlu neden öldü? Ne zaman?
Ediz Bahtiyaroğlu

 

Ediz Bahtiyaroğlu, veya aynı zamanda Edis Bahtijarevic olarak da bilinir, 2 Ocak 1986 tarihinde Bursa'da doğdu. Futbol kariyerine Bursaspor'un altyapısında başladı ve 17 yaşına kadar Bursaspor'un PAF takımında forma giydi. Bursaspor'un PAF takımının küme düşmesinin ardından, 1. Lig'de oynamak yerine Ankaraspor'a transfer oldu. Ankaraspor'un PAF takımında denendi ve Samet Aybaba'nın takımın başında olduğu dönemde Ediz'in bonservisini Bursaspor'dan satın aldılar.

Ediz, Ankaraspor A Takımı ile ilk maçına UEFA Intertoto Kupası'nda çıktı. Bu maçtan sonra hazır olmadığı gerekçesiyle Keçiörengücü'ne 1 yıllığına kiralandı. Keçiörengücü'nde yaşadığı şampiyonluk sonrasında Ankaraspor'un hazırlık kampına katıldı ve Aykut Kocaman tarafından kadroya dahil edildi.

İLK MAÇINI GALATASARAY'A KARŞI OYNAMIŞTI

Süper Lig'deki ilk maçına 4 Ağustos 2006'da Galatasaray karşısında 79. dakikada oyuna girmesiyle çıktı. Daha sonra 10 maç forma giymedi, ancak 30 Eylül 2006'da ilk 11'de çıktığı Sivasspor maçıyla tekrar sahalara dönerek takımın değişmez oyuncuları arasına girdi. Ediz, 2011-12 sezonunda Eskişehirspor'a transfer oldu ve bu takımda 10 maçta forma giydi.

Ediz Bahtiyaroğlu kalp krizi geçirdiği için öldü. 5 Eylül 2012 tarihinde, kendi evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yapılan inceleme sonucunda, Ediz Bahtiyaroğlu'nun ölüm nedeninin doğal vücut yapısından kaynaklanan bir kalp krizi olduğu belirlendi.

Yorumlar