EDHO Ebru kim?

EDHO Ebru kim veya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ebru karakterini canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir?

Google Haberlere Abone ol
EDHO Ebru kim?

EDHO Ebru kim, gerçek adı nedir veya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Ebru karakterini kim canlandırıyor, gerçek adı nedir?

ATV ekranlarında 22 Ekim salı günü yayınlanan Eşkıya dizisinde yeni bir karakter merak konusu oldu. Atv de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 22 ekimdeki yeni bölümünde Alpaslan Çakırbeyli’nin avukatı olarak diziye dahil olan Avukat Ebru karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Dilşad Şimşek.. Dilşad Şimşek kimdir kısaca tanıyalım..

Dilşad Şimşek 25 Kasım 1980 Norveç doğumludur. 38 yaşında olan oyuncu yay burcudur. Norveç’te 13 yıl kaldıktan sonra İzmir’e yerleşen ailesiyle 14 yıl boyunca yaşayan Dilşad Şimşek daha sonra İstanbul’a yerleşmiştir. İki kız kardeşi olan Dilşad Şimşek London School of Public Relations mezunudur.

Norveç’te iken mesleği halkla ilişkiler uzmanlığı olan Dilşad Şimşek; Türkiye’ye geldiği yıllar içerisinde reklamcı olarak Mccan Ericson’da çalışmıştır. Bir buçuk yıl kadar BKM prot ekibinde bulunarak kısa bir tiyatro oynama imkanı bulan Dilşad Şimşek; daha sonrasında iki yıl boyunca devam eden oyunculuk eğitimi almıştır. Ardından televizyonlarda çalışmaya başlayan ve 12 Kasım 2011 yılında BVS Yapımnın kurucusu ve yönetmeni Bedran Güzel ile evlenmiştir.

Dilşad Şimşek ilk olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar programında kısa bir süre rol almıştır. Sonrasında televizyon dizisi olan Gün Akşam Oldu adlı dizide Türkan karakterini canlandırmıştır. Esir Şehrin gözyaşları dizisinde Komiser Elif karakterini canlandıran Dilşad Şimşek;  2013- 2014 yılları arasında ise Esra karakteri ile Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide rol almıştır. Bunun yanı sıra birçok reklam filminde oynayan Dilşad Şimşek Kertenkele adlı dizide Melis karakterini canlandıran oyunuyla iyi bir performans sergilemektedir.

Dilşad Şimşek’in  oynadığı oyunlar şunlardır; Gün akşam oldu, Esir Şehrin gözyaşları, Sana Bir Sır Vereceğim ve Kertenkele.

Yorumlar