Edgar Şar kimdir, nerelidir? Edgar Şar Ermeni mi?

İstanbul merkezli düşünce kuruluşu İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü yönetim kurulunda olan Edgar Şar'ın ermeni olup olmadığı merak konusu oldu. Edgar Şar kimdir? Edgar Şar ermeni mi? Edgar Şar hakkında merak edilen detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Edgar Şar kimdir, nerelidir? Edgar Şar Ermeni mi?

Edgar Şar kimdir, nerelidir? Edgar Şar Ermeni mi? Şar hakkında merak edilen konular arasında yer alıyor. Haberimizde Edgar Şar hakkında merak edilen detaylara yer verdik. Şar, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Bölümünü derece ile bitiren Edgar Şar kimdir? Edgar Şar ermeni mi detayları haberimizde.

İstanbul merkezli düşünce kuruluşu İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü yönetim kurulunda olan Edgar Şar'ın ermeni olup olmadığı neden merak ediliyor. İsminin farklı olmasından dolayı insanlar bu yönde merak içinde. Edgar miras koruyucusu anlamına gelmektedir ve ismin kökeni İngilizcedir.

EDGAR ŞAR KİMDİR? EDGAR ŞAR ERMENİ Mİ? EDGAR ŞAR KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü 2013 yılında lisans derecesi ile bitirmiştir. Aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde başladığı yüksek lisans öğrenimini, “Laiklik ve Demokrasi İlişkisi: 2000’lerde Türkiye Örneği” başlıklı teziyle tamamlamıştır ve yine aynı bölümde doktora çalışmalarına başlamıştır. Medyascpe.tv'de yorumcu olarak görev yapan Edgar Şar, İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü’nün (IstanPol) yönetim kurulunda yer almaktadır.

Edgar Şar kimdir, ermeni mi?
Edgar Şar kimdir, ermeni mi?

 

Eğitimine devam eden Şar, güncel araştırmalarında otoriterleşme süreçleri, popülizm ve demokratik kurumların bu süreçlerdeki rolü üzerine çalışmaktadır.

Medyascope.tv’ ye yorumcu olan Edgar Şar, İstanbul merkezli düşünce kuruluşu İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü’nün (IstanPol) yönetim kurulunda yer almaktadır.

Şar, son dönemlerde Halk TV'nin tartışma programlarında da görülen isimler arasında bulunuyor.


 

Yorumlar

MESUT Kendi sorularınıza bile yanıt verememişsiniz, kutluyorum gazeteciliğinizi