Ece Üner eşi kim, nereli, kaç yaşında?

Şimdilerde Kanal D ekranlarında "Susma" isimli programı yöneten Ece Üner eşi kim, Ece Üner evli mi, çocuğu var mı, kimdir, nereli, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Ece Üner eşi kim, nereli, kaç yaşında?

Ece Üner eşi kim, Ece Üner evli mi, çocuğu var mı, kimdir, nereli, kaç yaşında, soruları Kanal D'de yayınlanan Susma isimli programla birlikte daha fazla kişi tarafından merakla sorulur oldu. Daha önce haber bültenleri sunan Ece Üner şimdilerde gündüz kuşağı programı sunuculuğu yapıyor. Ece Üner'in gündüz kuşağındaki programını izleyen meraklı seyirciler de doğal olarak, Ece Üner eşi kim, Ece Üner evli mi, çocuğu var mı, kimdir, nereli, kaç yaşında, diye soruyor. İşte Ece Üner eşi ve kendisi hakkında merak edilen sorulardan bazılarının cevapları: 

Öncelikle Ece Üner kimdir sorusunun cevabını verelim. Özge Ece Üner 1981'de İstanbul'da doğdu. Uzun bir süre CNN Türk'te çalıştıktan sonra Habertürk'e geçmiştir. Günümüzde Habertürk'te Enine Boyuna isimli programı hazırlayıp sunmaktadır.

Bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezun oldu. Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı.

Üner, kariyerine Avrupa Birliği muhabiri olarak başladı.

Bir süre NTV'de çalıştıktan sonra 2006'da, CNN Türk'ün spor servisinde çalıştı ve haftasonu spor haberlerini sundu.

Mart 2007'de CNN Türk'te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı. Ağustos 2009'da Habertürk'ye geçti.

2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı.

2012'den beri Enine Boyuna programını sundu. 

Şimdilerde ise Kanal D'de gündüz kuşağı programı sunuyor. 

ECE ÜNER EŞİ VE AİLESİ

Ece Üner, 2021 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.

2013 yılında spiker Deniz Bayramoğlu ile evlendi.

Boş zamanlarında şiir yazmaktadır.

Ece Üner 1.65 metre boyunda, 54 kilo ve yengeç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @ozgeeceuner, Twitter'da @eceuner12 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?

Ece Üner'in eşi de kendisi gibi gazeteci ve haber sunucusudur.

İşte Ece Üner'in eşi Deniz Bayramoğlu biyografisi: 

Deniz Bayramoğlu 1975 yılında Malatya'da dünyaya geldi.

1993’te İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi çevre mühendisliği bölümüne girdi. Üç yıl sonra, gazeteci olmak için eğitimini tamamlamadan bıraktı.

CNN Türk’te daha önce borsa yorumcusu olarak görev yapan Bayramoğlu, İş Yemeği programını hazırlayıp sundu.

2008-2009 yayın mevsiminde 12-14 Güncel başlıklı programı Pelin Çift ve Alp Özgen'le birlikte sunmaya başladı. 2009 yılının Eylül ayından itibaren, hafta içi her gün saat 09:00'da ekrana gelen Parametre 'yi sundu.

CNN Türk'te çalışmaya devam eden Bayramoğlu, bir süre Semiha Şahin ile birlikte hafta içi her gün Güne Merhaba programını sundu. Deniz Bayramoğlu, 11 Mayıs 2020'den itibaren Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başladı.


 

Yorumlar