Ece Güner seçildi mi? Ece Güner kimdir, nerelidir?

Ece Güner'in milletvekili seçilip seçilmediği son günlerde en çok merak edilen konular arasında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ece Güner seçildi mi? Ece Güner kimdir, nerelidir?

Ece Güner seçildi mi? sorusu 14 Mayıs seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Milletvekillerinin belirlendiği ancak Cumhurbaşkanı seçiminiin 2. tura kaldığı seçimin ardından Av. Ece Güner seçildi mi, sorusu merak edildi.

ECE GÜNER SEÇİLDİ Mİ?

Ece Güner Toprak, Güner Hukuk Bürosu'nun kurucusu ve yönetici ortağı olarak, son 25 yıldır Türkiye'nin önde gelen avukatlarından biri olarak bilinmektedir. Özellikle sınır ötesi birleşme ve devralmalar, özelleştirmeler, kamu-özel ortaklıkları ve finansman projelerinde uzmanlaşmıştır.

Ece Güner seçildi mi
Ece Güner - Meral Akşener

 

Eğitim hayatına prestijli bir üniversite olan Université Paris Panthéon Sorbonne'da devam eden Ece Güner Toprak, en yüksek onur derecesiyle (Mention Trés Bien) mezun olmuştur. Daha sonra, İstanbul Üniversitesi'nde denklik eğitimini tamamlayarak 1994 yılından bu yana İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olarak çalışmaktadır.

Ece Güner Toprak'ın uzmanlık alanları arasında, yabancı yatırımcıların Türkiye'deki işlemleri, şirketler hukuku, enerji hukuku, telekomünikasyon hukuku ve gayrimenkul hukuku gibi birçok alanda yer almaktadır. Ayrıca, dünya genelinde birçok uluslararası hukuk firmasıyla çalışmaktadır.

Ece Güner seçildi mi
Ece Güner - Erdoğan Toprak

 

Ece Güner Toprak, birçok uluslararası hukuk ödülüne layık görülmüştür ve aynı zamanda Türk Hukuk Derneği, Türkiye Barolar Birliği ve Uluslararası Ticaret Odası gibi birçok kuruluşta da aktif bir şekilde yer almaktadır.

Ece Güner İYİ Parti’den İstanbul 2. bölge 4. sıra milletvekili adayı olan Ece Güner, 14 Mayıs milletvekili seçimlerinde meclise giremedi.

Yorumlar