Ece Ceylan Baba kimdir? Ece Ceylan Baba biyografi

Ece Ceylan Baba'nın kim ve nereli olduğunun yanında mesleğinin tam olara ne olduğu, uzmanlık alanı dahil birçok bilgi merakla sorgulanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ece Ceylan Baba kimdir? Ece Ceylan Baba biyografi

Ece Ceylan Baba kimdir, nerelidir, kaç yaşında uzmanlık alanı nedir soruları bu aralar merakla soruluyor. 

En son Habertürk'te katıldığı TekeTek progarmında gündeme gelen Ece Ceylan Baba, Fatih Altaylı'nın sorularını cevaplamış güncel deprem konularında önemli değerlendirmelerde bulunmuştu. 

ECE CEYLAN BABA KİMDİR?

Ece Ceylan Baba - MimarAnkara’da doğan Ece Ceylan Baba, ilk ve orta öğretimini Antalya’da, lise eğitimini ise  Ankara'da tamamlamıştır.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisindeki lisans eğitimine birincilik derecesi ile başlamış, yine birincilik derecesi ile mezun olmuştur.

Ece Ceylan Baba kimdir? Ece Ceylan Baba biyografi
Ece Ceylan Baba kimdir? Ece Ceylan Baba biyografi

 

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık bölümünde Yüksek Lisans ( Master of Architecture) eğitimini bitirerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde doktora eğitimini tamamlamış olan Ece Ceylan Baba, halen Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak faaliyet göstermektedir.

Akademik alanda yüksek yapı ve kullanıcı katılımı konularını uzmanlık alanı olarak belirlemiş ve bu konular bağlamında dünya çapındaki yayın ve kongrelere katılım göstermektedir.

Ayrıca, Baba Mimarlık’ın kurucu ortağı olarak serbest mimarlık hayatına devam etmektedir.

Ece Ceylan Baba projeleri:

Seranit Turkuaz Yapı Showroom (Güneşli – İstanbul)The Madison Hotel1000Volt Post Prodüksiyon/Levent Ofisi Kaynak: - Ece Ceylan Baba - Mimar


 

Yorumlar