Ebru Şallı neden tutuklandı? Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş kimdir?

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş'un gözaltına alındıkları haberi magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Çiftin neden tutuklandığı veya gözaltına alındığı sorusu merakla cevap ararken yeni detaylar geldi.

Google Haberlere Abone ol
Erbu Şallı ve sevgilisi gözaltında

Ebru Şallı neden tutuklandı, ne ile suçlanıyor soruları günün magazin soruları arasında ön sıralarda yer alıyor.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen habere göre, Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

EBRU ŞALLI NEDEN TUTUKLANDI?

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş ile ilgili bugün dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’na inen Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş, çıkışta polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan ikili Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldü

Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla gündeme gelen Uğur Akkuş ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, Uğur Akkuş ve eşi Ebru Şallı bugün gözaltına alındı.

Uğur Akkuş ve eşi Ebru Şallı bugün tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’na indi. Uğur Akkuş ve Ebru Şallı havalimanı çıkışında polis tarafından gözaltına alındı. Ne olduğunu şaşıran ikili Asayiş şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldü.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'un, Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddia edilmişti. Akkuş’un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan Kuveyt merkezli bir şirkete Çeşme’deki bir araziyi helikopterle gösterip hayali olarak sattığı gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıkmıştı.

Yorumlar