Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw'ın ayrıldığı haberleri magazin dünyasına bomba gibi düştü. Iraklı sevgilisiyle evlilik söylentileriyle gündeme gelmişti; ancak düğün haberi yerine ayrılık haberi geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw neden ayrıldı?

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw ayrıldı mı, neden ayrıldı, ayrılmalarına neden olan olay nedir?

Daha önce de İranlı bir isimle evlilik yapan Ebru Gündeş bu kez Iraklı zengin bir isimle birlikte olmuştu. İkilinin evleneceği söylentileri dolaşırken birden ayrılık haberi geldi. 

EBRU GÜNDEŞ İLE RASSAN KHOSHNAW NEDEN AYRILDI?

Şarkıcı Ebru Gündeş, mayıs ayında aşk yaşamaya başladığı Iraklı sevgilisi Rassan Khoshnaw ile ayrıldı. Gündeş, geçtiğimiz haftalarda 2 milyon dolarlık evlenme teklifi almıştı.

Ebru Gündeş ile Iraklı sevgilisinden ayrılık haberi geldi. 4'üncü kez evlenmeye hazırlanan Gündeş, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Rassan Khoshnaw'dan evlilik teklifi almıştı.

Mayıs ayından bu yana süren ilişkilerindeki ilk ciddi adımı atan Rassan Khoshnaw, Güneş'e evlilik teklifi için 2 milyon dolar harcamıştı.

Iraklı sevgilisinin kendisine 19 milyon dolarlık özel uçak ve 15 milyon dolarlık saray yavrusu alacağı konuşulan Gündeş'ten ayrılık kararı geldi.

Hürriyet'yen Cansu Topçu'nun haberine göre, Iraklı milyarder ile Ebru Güneş'in yaklaşık 10 gün önce ayrıldı.

İddiaya göre ayrılığın nedeni, Ebru Gündeş’in yoğun iş temposu.

İlişkilerini sessiz sedasız bitiren çiftin artık birbiriyle konuşmadığı öğrenildi.

Ebru Gündeş, ayrılığın hemen ardından kızı Alara’yla birlikte Dubai’deki evine gitti.


 

Yorumlar