Ebrar Karakurt neden oynamıyor, neden yok?

Ebrar Karakurt, Türkiye - Japonya Voleybol maçında yer almadı. Ebrar'ın olmadığı maçta Türkiye, Japonya'yı yenerek olimpiyatlara bir adım daha yaklaştı. Karakurt'un neden oynamadığı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ebrar Karakurt neden oynamıyor, neden yok?

Ebrar Karakurt neden yok Türkiye-Japonya Voleybol Milli Takım maçında neden oynamıyor sorusu merakla soruldu. Türkiye, Ebrar ve Özge'nin olmadığı maçta rakibini yenmeyi başardı. Öte yandan Ebrar Karakurt'un neden oynamadığı ise maçın ilerleyen dakikalarında belli oldu.

EBRAR KARAKURT NEDEN YOK? GİZEM ÖRGE NEDEN OYNAMADI?

Türkiye-Japonya voleybol maçında Ebrar ile Gizem'in ilerleyen dakikalarda kadroda olmadığı görüldü. 

Ebrar Karakurt

Ebrar Karakurt maçın ilk dakikalarında ana kadroda yer alarak İstiklal Marşı'na da eşlik etmişti. Maçın ilk dakikalarında da vardı. Ancak ilerleyen dakikalarda yaptığı hatalarla maça damgasını vurmuştu.

Performansı beğenilmeyen Ebrar Karakurt, ilk setin ilerleyen dakikalarında oyundan çıkarıldı. 

 

İkilinin olmadığı maçı Türkiye kazandı.

Olimpiyat elemeleri kapsamında karşı karşıya gelen maçı galibi Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı oldu. 

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde beşinci zaferini Brezilya karşısında elde etti. Milli Kadın Voleybol Takımı, sıradaki maçlarda ev sahibi Japonya ve son olarak Belçika ile karşılaşacak.

Gruplarında ilk iki sırayı alan ülkeler, Paris Olimpiyatları'na katılma hakkı kazanacak.

2024 yılı sıralamasında "ilk 5"e giren ülkeler de 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak 12 ülkenin arasında yer alacak.

Fransa, ev sahibi kontenjanından olimpiyat oyunlarına direkt katılacak. Elemelerde gruplarında ilk 2'ye giremeyen ekiplerin "olimpiyat umutları" 2024 Milletler Ligi mücadelesinde devam edecek.

Türkiye - Japonya voleybol maçı 23 Eylül Cumartesi günü TSİ 13.30'da başladı.

Türkiye - Japonya voleybol maçı TRT Spor ekranlarından yayınlandı.

Takımımız B Grubu’nda ev sahibi Japonya maçından sonra 24 Eylül Pazar günü Belçika ile karşılaşacak. Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olan Milli Takım, Paris Olimpiyatları’na katılmayı hedefliyor.

EBRAR KARAKURT'TAN KÖTÜ PERFORMANS

Ebrar Karakurt, maçın ilk dakikalarında ana kadroda yer aldı. İlk setin ilerleyen dakikalarına doğru Karakurt'un yaptığı hatalar maça damgasını vurdu. Türkiye'nin geride kalması nedeniyle teknik heyet oyuncu değişikliğine gitti. Ebrar, oyun dışı kaldı. Ebrar'ın çıkmasından sonra Türkiye hızla sayı almaya başladı.

EBRAR OLMADAN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Karakurt, Voleybol Kadın Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nı kazandığı maçta da yer almadı. Ebrar'ın yer almadığı maçta Milli Takım ilk kez dünya şampiyonu oldu.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI MAÇ TAKVİMİ

23 Eylül Cumartesi

13.30 Türkiye - Japonya

24 Eylül Pazar

10.00 Türkiye - Belçika

PARİS 2024 OLİMPİYAT ELEMELERİ GRUPLARI

A Grubu (Çin): Çin, Kanada, Çekya, Dominik Cumhuriyeti, Meksika, Hollanda, Sırbistan, Ukrayna

B Grubu (Japonya): Japonya, Türkiye, Brezilya, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin, Peru

Yorumlar