e-Devlet Fay Hattı Sorgulama, evim fay hattının üzerinde mi?

e-Devlet Fay Hattı sorgulama yöntemiyle evinizin fayt hatlarının neresinde yer aldığını, evinizin altından fay hattı geçip geçmediğini rahatlıkla öğrenebilir ve hayatınızı buna göre şekillendirebilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
e-Devlet Fay Hattı Sorgulama Ekranı

e-Devlet Fay Hattı Sorgulama hizmeti ile hayati bir konuda önemli bilgiler elde edebilirsiniz. Evimiz altından fay hattı geçiyor mu? Fay hattı sorgulamak için ne yapmalıyım? gibi soruların yanıtları Marmara Denizi'nde meydana gelen ve merkez üssü İstanbul Silivri açıklarındaki 4,7'lik depremin ardınan vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı. Özellikle evlerinin depreme dayanıklılık durumunu merak eden vatandaşlar fay hatlarının hangi bölgelerden geçtiğini merak ederek araştırıyor.

e-DEVLET FAY HATTI SORGULAMA

Evinin altından fay hattı geçip geçmediğini merak eden vatanşlar araştırmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar bunun için fay hattını nereden ve hangi adresten araştıracağını merak ederek araştırıyor. Bu kapsamda, Maden Tetkik Arama (MTA) fay hattı sorgulama ekranı araştırılıyor.

Maden Tetkik Arama (MTA) resmi sayfasında yer alan ekranı açtıktan sonra harita üzerinde bulunduğunuz konumu veya evinizin, iş yerinizin bulunduğu konumu seçebilirsiniz. Daha sonra bilgisayarınızın ekranın sol köşesinde bulunan 'Faylar' sekmesine tıklayarak hangi zaman diliminde evinizin altından fay hattının geçtiğini göreceksiniz.

Evinizin altında fay hattı olup olmadığı veya yakınlardan bir fay hattının geçip geçmediğini sorgulamak için e-Devlet tarafından sunuluna sorgulama hizmetini kullanabilirsiniz

İşte e-Devlet fay hattı sorgulama linki:

SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ


 

 

Yorumlar