Dwayne Johnson hacamat yaptırdı

Vücuduna hacamat yaptıran Johnson, "Her zaman bu 250 milyon yıllık dinozor vücudunu dengelemek ve en iyi hale getirmek için yeni teknikler arıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Dwayne Johnson hacamat yaptırdı

'The Rock' (Kaya) lakaplı ABD'li aktör Dwayne Johnson, hacamat (bardak çekme) yaptırdı. Sonucu sosyal medya hesabından paylaşan Johnson, "Her zaman bu 250 milyon yıllık dinozor vücudunu dengelemek ve en iyi hale getirmek için yeni teknikler arıyorum" ifadelerini kullandı.

WWE kemerini altı kez kazanan ilk isim olan eski Amerikan güreşçisi ve ünlü oyuncu Dwayne Johnson, formunu ve sağlığını korumak için sınırlarını zorluyor.

Geçtiğimiz gün geleneksel bir yöntem deneyen Johnson, hacamat yaptırdı. 48 yaşındaki ABD'li oyuncu, sonucu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Fotoğrafına esprili bir not düşen Dwayne Johnson, "Her zaman bu 250 milyon yıllık dinozor vücudunu dengelemek ve en iyi hale getirmek için yeni teknikler arıyorum. İlk kez bardak çektirdim" ifadelerini kullandı.

Johnson, ayrıca sırtındaki kırmızı izlerin aldatıcı olduğunu belirterek, denediği bu tekniğin eğlenceli olduğunu söyledi ve hayranlarını bu yöntemi uygulamaya teşvik etti.

Türkiye'de kupa tedavisi olarak da bilinen hacamat, genellikle vücuttaki güçsüzlüğü gidermek için uygulanır. Kasları gevşetir, vücudun herhangi bir yerindeki hatta damarlardaki sertlikleri geçirir. Migren, bel boyun fıtığı gibi ağrıları geçirir. Uykusuzluğa iyi gelir. 

Forbes tarafından 2016 ve 2019'un ardından 2020'de de dünyanın en çok kazanan aktörü ilan edilen Hollywood yıldızı Dwayne Johnson, geçtiğimiz günlerde yeni filmi Black Adam için daha çok spor yaptığını açıklamıştı.

Ünlü yıldız, hayranlarının egzersiz hakkındaki sorularını sosyal medyada yanıtlamıştı.

Kaynak: Haberturk.com.tr

Yorumlar