Düzce'de dinlenme tesislerindeki hırsızlık iddiası

- Yaklaşık 1 milyon dolar değerinde mücevher ve 25 bin dolar civarında nakit parayı çaldığı ileri sürülen şüphelilerin kullandığı otomobil, Sakarya'nın Hendek ilçesinde terk edilmiş halde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Düzce'de dinlenme tesislerindeki hırsızlık iddiası

SAKARYA (AA) - Düzce'de park halindeki otomobilden yaklaşık 1 milyon dolar değerinde mücevher ve 25 bin dolar civarında nakit para çalarak kaçtığı iddia edilen şüphelilerin kullandığı otomobil, Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönündeki bir dinlenme tesisinde park halindeki otomobilden, 1 milyon dolar değerinde mücevher ve 25 bin dolar civarında nakit para çaldığı öne sürülen şüphelilerin yakalanması için jandarma ve polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

Yeni Mahalle'de bir cadde üzerinde, 22 BH 567 plakalı terk edilmiş bir araç olduğu ihbarı alan ekipler, otomobilin şüphelilerin olayda kullandığı araç olduğunu belirledi.

Sol ön kısmı ve sol kapısında hasar olduğu tespit edilen otomobil, ekipler tarafından çekildi.

Aracın, incelemenin ardından Gümüşova İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edileceği öğrenildi.

İstanbul'da mücevher işiyle uğraşan H.M.A, B.Ö. ve O.Ö. isimli kişiler, iki gün önce Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönündeki bir dinlenme tesisinde verdikleri molanın ardından, 06 FR 0345 plakalı otomobillerinin arka camının kırık olduğunu görrerek, araçtaki 1 milyon dolar değerinde mücevher ve 25 bin dolar civarında nakit paranın çalındığını Düzce İl Jandarma Komutanlığı'na bildirmişti.

Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinde, bir araçtan inen şüphelinin otomobilin camını kırdıktan sonra sağ arka koltuk kısmını öne yatırarak bagaj kısmından 2 valizi çaldığını belirlemiş, hırsızlıkta kullanılan aracın bir şirketten yabancı uyruklu G.J.M'ye kiralandığı tespit edilmişti.

Yorumlar