Düşük kaşlara çözüm: Kaş kaldırma yöntemleri

Kaşlar yüzün en önemli bölgelerindendir. Düşük kaşlı olan kişilerin tercih ettiği operasyonların başında kaş kaldırma, kaş şekli düzeltme operasyonlarıdır. Peki kaş kaldırma yöntemleri nelerdir. İşte merak edilenler

Google Haberlere Abone ol
Düşük kaşlara çözüm: Kaş kaldırma yöntemleri

Yüzde bulunan ve estetik görünüşe en çok etki eden bölgelerden biri de kaşlardır. Düşük kaş yüze yorgun ve farklı bir ifade verirken, kalkık kaş daha çekici ve canlı göstermektedir. Bu yüzden tercih edilen estetik operasyonların başında kaş kaldırma gelmektedir. Peki kaş kaldırma yöntemleri nelerdir, nasıl yapılır, ne kadar sürer? İşte tüm merak edilenler

Zamanla yaşa bağlı olarak ve kırışıklıkların artması ile kaşlar düşer ve göz kapaklarına yakınlaşır. Ameliyatsız iple kaş asma yöntemi bu sıkıntıyı gideren yöntemlerin başında gelmektedir. Ameliyatsız gerçekleştirilen yöntem herhangi bir iz bırakmaz, his kaybı yaşanmaz ve kısa sürede uygulanır.

Ameliyatsız kaç kaldırma yöntemi herhangi bir kesme işlemi yapılmadan küçük cihazlar ile ip ile kaldırılır. Kafatasına askılama yöntemi de denilen kaş kaldırma yöntemi en çok tercih edilen yöntemdir.

İple kaş kaldırma yöntemi ayrıca botoks, örümcek ağı estetiği ve ultherapy ile desteklenebilir.

İple kaş kaldırma yöntemi uygulatan kişilerin en çok merak ettiği şeylerin başında kaşım tekrar düşer mi korkudur. Çift iple gerçekleştirilen askılama yöntemi sonra kaşın tekrar düşme sorununa rastlanmamıştır.

İple kaş kaldırma işlemi sonrası herhani bir kesik vs. olmadığı için normal yaşantıya hemen dönülebilir.

Yorumlar