Dünyanın en zengin adamı tatil için Türkiye'yi seçti

Dünyanın en zengin adamları listesinde 2019 yılında bir kez daha listenin başında yer alan Jeff Bezos, Muğla'nın Marmaris ilçesine demir attı. Bezos "Forbes 2019 dünyanın en zenginleri listesi"nde birinci sırada yer almıştı.

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın en zengin adamı tatil için Türkiye'yi seçti

Forbes dergisinin 2019 yılı dünyanın en zengin iş adamları listesinde bir numarada yer alan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Muğla'nın Marmaris ilçesinde demir attı. Bezos'un yatı ise pahalığıyla dikkat çekti.

Dünyanın ilk ve en büyük alış veriş portalı Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Ege ve Akdeniz koylarını gezdiği ’Flying Fox’ adlı lüks yatla Marmaris’e geldi.

Ege ve Akdeniz koylarını gezen Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, Marmaris’in Selimiye Mahallesi açığına dün akşam saatlerinde gelerek demir attı.

Dünyanın en zengin adamı tatil için Türkiye'yi seçti

Bir Alman firmasına ait olan ve günlük kirasının 400 bin Euro olduğu öğrenilen ’Flying Fox’ adlı ultra lüks yatta tatilini geçiren Bezos’un, dinlendiği öğrenildi. Özel müşterilerine tahsis edilen ultra lüks yatta helikopter dahi bulunurken; bazı tekne sahipleri merak edip daha iye görebilmek için yakınına kadar gitti. 

Dünyanın en zengin adamı tatil için Türkiye'yi seçti

Sahilde güneşlenen ve dinlenenler, büyüklüğüyle ilgi çeken yatın fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaştı. Yata, dünden beri 50 kilo deniz mahsulü götürüldüğü öğrenildi. 

Yata ait jet ski, küçük yelkenli, sörf gibi su sporları aletleri denize indirildiği de görüldü. Ayrıca yatın 3’üncü katında, özel güvenlik görevlileri dikkati çekti.

2019 DÜNYANIN EN ZENGİLERİ İLK BEŞ 

Jeff Bezos, 131 milyar dolar, Amazon / ABD.
Bill Gates, 96.5 milyar dolar, Microsoft / ABD.
Warren E. ...
Bernard Arnault, 76 milyar dolar, LVMH / Fransa.
Carlos Slim Helu, 64 milyar dolar, Telekom / Meksika.

Yorumlar