Dünyanın en çok izlenen filmleri, 2020 Dünyanın en çok izlenen 20 filmi

Dünyanın en çok izlenen filmlerini merak eden sinemaseverler internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Kimi zamanlar "dünyanın en çok izlenen 20 filmi" filmi diye liste araştıran sinemaseverler kimi zaman ise dünyanın en çok izlenen filmini merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın en çok izlenen filmleri, 2020 Dünyanın en çok izlenen 20 filmi

Dünyanın en çok izlenen filmi 2020, en çok arananlar arananlar arasında yer alırken sinemaseverler, "dünyanın en çok izlenen filmleri 2020" gibi araştırmalarına devam ediyor.

Dünyada en çok izlenen filmler listesi'ni sizler için derledik. İşte, dünyada en çok izlenen filmler 2020, 

Dünyanın en çok izlenen 20 filmi, şeklinde hazırladığımız foto galeri ile dünyada en çok izlenen filmleri, IMDb puanlarına göre sıraladık.

İşte, dünyada en çok izlenen filmler listesi 2020.

Garden Cafe diye bir yerde 33 kişiye izletilen ilk sinema filmi sayılan belgesel filmi 28 Aralık 1895 Lumiere kardeşler tarafından çekildi. Ancak onlardan tam 27 gün önce Max ve Emile Skladanowsky para aldıkları bir topluluğa hareketli görüntü sunumu yaptıkları halde bu sinema sektörünün doğu olarak kabul görmemiştir. Sinema tarihçileri bu durumu aralarında tartışadursunlar. İlk sinema filmlerinin doğuşundan bu yanan binlerce belkide milyonlarca sinema filmi çekildi. Bu filmler arasında diğerlerinden farklı kılan, sinemaseverleri ekranlara kilitleyen sinema filmleri oldu. 

İşte o en çok izlenen filmleri sizler için derledik.

DÜNYANIN EN ÇOK İZLENEN FİLMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar