Dünya Masa Tenisi Şampiyonası

- Şampiyonada Türkiye'yi temsil eden 4 erkek ve 2 kadın sporcu elendi

Google Haberlere Abone ol
Dünya Masa Tenisi Şampiyonası


ANKARA (AA) - Dünya Masa Tenisi Şampiyonası'na 4 erkek ve 2 kadın sporcuyla katılan Türkiye, turnuvaya veda etti.

Almanya'nın Düsseldorf kentindeki şampiyonada, tek erkeklerde Gençay Menge, ana tabloya girme başarısı gösterse de Rumen rakibine 4-0 yenilince elendi.

Tek erkeklerdeki Batuhan Ulucak ve İbrahim Gündüz, gruplarını ilk sırada tamamlamasına karşın eleme turunda Porto Rikolu ve Mısırlı rakiplerine aynı sonuçla 4-1 mağlup oldu ve elenmekten kurtulamadı. Talha Yiğenler ise grubundaki son maçında Yunan sporcuya 4-1 kaybetti ve gruptan çıkamadı.

Tek kadınlarda mücadele eden Özge Yılmaz ve Simay Kulakçeken, gruplarındaki son maçlarda Hırvat ve Fin rakiplerine 4-0 ve 4-2 yenildi.

Karışık çiftlerde ana tabloya kalan İbrahim Gündüz-Özge Yılmaz ikilisi, son 64 turunda Çek rakiplerine 4-1 kaybederek, turnuvanın dışında kaldı.

Çift kadınlardaki Simay Kulakçeken-Özge Yılmaz ikilisi, ana tablo son 32 turunda Rus rakipleri önünde başarılı olamadı ve maçı 4-3 kaybederek, elendi.

Çift erkeklerde mücadele eden İbrahim Gündüz-Talha Yiğenler ikilisi, ana tablo son 64 turunda Güney Koreli rakiplerine 4-2 mağlup oldu ve Dünya Şampiyonası'na veda etti. Gençay Menge-Batuhan Ulucak ise 2. eleme turunda Rus sporcular önünde salondan 3-2'lik yenilgiyle ayrıldı ve elenmekten kurtulamadı.

Yorumlar