Dünya kupası topu fiyatı ne kadar?

Dünya kupası topu ne kadar? Dünya kupası futbol topunun belli olmasının ardından dünya kupası topu ne kadar merak ediliyor. Dünya kupasında resmi maç topunun Al Rihla tanıtımı yapıldı. Al Rihla fiyatı ne? Dünya kupası topu ne kadar? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Dünya kupası topu fiyatı ne kadar?

2022 Dünya kupası Katar'da düzenlenecek. Dünya kupasında oynanacak top adidas tarafından tanıtıldı. Al Rihla adı verilen top ne kadar merak edildi. Dünya kupası topu ne kadar futbolseverler tarafından merak ediliyor. 2022 Dünya Kupası resmi topu Al Rihla ne kadar işte detaylar.

 

Adidasın tasarladığı dünya kupası topu Al Rihla hızlı hareket ediyor ve maksimum maç hızına dayanaklı bir şekilde tasarlandı. Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın resmi topu olan Al Rihla adidas resmi topu.

FIFA Pazarlama Hizmetleri Direktörü Jean Francois Path, dünya kupası topu hakkında şunları söyledi:

"Bu muhteşem, sürdürülebilir ve kaliteli bir Adidas resmi topudur. Gezegendeki en önemli turnuvanın oynanacağı Katar'da yıldızlar, dünyanın dört bir yanındaki genç futbolcular gibi onunla en üst düzeyde oynamaktan keyif alacaklar" 

 

Sahada oldukça güvenlik ve doğru verim sunan Al Rihla adidas laboratuvarlarında yapılan titiz çalışmalar neticesinde hazırlandı.

dünya kupası topu fiyat

DÜNYA KUPASI TOPU FİYATI NE KADAR?

Crt-Kore ve SpeedShell özelliklerine sahip olan topun adı Al Rihla. Al Rihla 'Yolculuk' anlamını taşıyor. Tasarımında Katar kültürü izleri taşıyan dünya kupası topu havada yüksek hızda kalması ile öne çıkıyor.

Dünya kupası topu fiyatı Türkiye'de 1899 Türk Lirası, Amerika'da 165 dolar, Birleşik Krallık'ta 130 sterlin, Avrupa'da ise 155 euro dan satılıyor.

Yorumlar