Dünya Bocce Şampiyonası'nda Türkiye'ye Altın Madalya

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fransa'da gerçekleştirilen Dünya Bocce Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcumuz İnci Ece Öztürk için tebrik mesajı yayımladı. Bakan, bu başarının Türk sporu için önemini vurguladı.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonanın Görkemli Kazananları

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında "Fransa'nın Rumilly şehrinde düzenlenen Dünya Bocce Şampiyonası'nda Sloven rakibini mağlup ederek altın madalya kazanan milli sporcumuz İnci Ece Öztürk'ü canıgönülden kutluyorum" dedi. Ayrıca, çift kadınlarda gümüş madalya alan Emine Dursun-Ayşenur Barış, karışık çiftler şampiyonasında ikinci olan Mehmet Can Yakın-İnci Ece Öztürk ve altın nokta kadınlarda gümüş madalya kazanan Buket Öztürk'e de övgülerini iletti.

Milli Gurur ve Başarıların Devamı Dileği

Bakan, "Şampiyonada elde ettikleri 1 altın, 3 gümüş madalya ile genel klasmanda ikinci sırayı alan milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" ifadeleriyle milli takımın başarılarının sürmesini temenni etti. Bu başarılar, Türkiye'nin uluslararası alanda spor alanında gösterdiği başarının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

 

Yorumlar