Doya Doya Moda Eda kimdir? Eda Nur Demir kimdir?

Doya Doya Moda Eda kimdir? Eda Nur Demir aslen nerelidir, kaç yaşındadır? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Edanur Demir kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Eda kimdir? Eda Nur Demir kimdir?

Doya Doya Moda Eda kimdir? Eda Nur Demir aslen nerelidir, kaç yaşındadır? sorularının yanıtı Doya Doya Moda programını yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Edanur Demir kimdir? 

Türkiye'nin en çok izlenen moda yarışmalarından biri olma yolunda ilerleyen TV 8 kanalındaki Doya Doya Moda programının yarışmacıları merak edilmeye devam ediyor. Peki, bu yarışmada isminden sıkça söz ettiren Ed Nur Demir hakkında hangi bilgiler bulunuyor?

Programın sevilen isimlerinden biri arasında yer alan ve şu an programında başörtülü tek yarışmacısı konumunda olan Eda Nur Demir, izleyenler tarafından merak ediliyor.

EDA NUR DEMİR KİM?

Doya Doya Moda Eda Nur Demir, 16 Temmuz 1998 Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini bu şehirde tamamlayan güzel yarışmacı Gazi Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürmektedir.

Aslen Aksaraylı olduğu öğrenilen yarışmacı Ankara'da yaşamaktadır. 180 boyunda ve 92 kiloda olan güzel yarışmacı sosyal medya hesaplarını da titizlik ve sıklıkla kullanmaktadır.

Doya Doya Moda yarışmasına katılan Eda Nur Demir takipçilerinden olumlu yorumlar alarak moral kazanıyor.

Yarışmaya katılmasının ardından iddialı açıklamalarda bulunan Eda Nur, "Buraya stilimi konuşturmaya geldim. Tarzımı en iyi şekilde burada sergilemek istiyorum” dedi. Eda Nur Demir’in yeni haftadaki performansı merakla bekleniyor.

İstanbul'daki bir villada çekimlerinin yapıldığı öğrenilen yarışmanın jüri üyeleri arasında Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve Banu Noyan yer alıyor.

Eda Nur Demir kimdir

Yorumlar