Doya Doya Moda Su Baher boyu kaç? Doya Doya Moda Su Baher nereli?

Doya Doya Moda Su Baher kimdir, boyu kaç? Su Baher aslen nereli? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Su Baher kimdir?

Doya Doya Moda Su Baher, son zamanların en çok merak edilenleri arasındaki yerini koruyor. Türkiye'nin en iyi ve en çok izlenen moda yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda yarışmasında boy gösteren Su Baher hakkında merak edilenlerden bazıları şunlar; Doya Doya Moda Su Baher boyu, kilosu, yaşı... İşte, Su Baher hakkında merak edilenler...

TV8 ekranlarında yayınlanan Gülşah Saraçoğlu Uğurkan Erez, Banu Noyan ve Kemal Doğulu'nun jüri koltuklarında oturduğu yarışma her geçen gün daha büyük kitlelere hitap etmeye başladı. Özellikle programın merak edenleri arasında moda programlarını yakından takip eden vatandaşlar var.

SU BAHER KİMDİR

Doya Doya Moda Su boyu kaç cm, kaç yaşında aslen nereli, gibi soruların yanıtları şu şekildedir: Aslen İranlı olduğu bilinen Su Baher, 21 yaşındadır ve şuan ülkemizde öğrenim gören bir öğrencidir. 1 seneden uzun bir süredir ülkemizde yaşayan Su Baher 42 beden ve 68 kilo ağırlığında olmakla birlikte boyu ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Yorumlar