Doya Doya Moda Rabia elendi mi neden yok?

Doya Doya Moda yarışmasında isimlerden Rabia 5 Kasım Perşembe günü yoktu. Peki, Doya Doya Moda Rabia Neden Yok?

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Rabia elendi mi neden yok?

Doya Doya Moda’nın 5 Kasım Perşembe günkü bölümünde Rabia yoktu. Bu durum doğal olarak seyircinin gözünden kaçmadı. Peki, Rabia Doya Doya Moda'da neden yok, elendi mi? İşte cevabı:

Doya Doya Moda 2. sezonunun iddialı isimlerinden Rabia Ağca'yı 84. bölümde göremeyen program takipçileri elenme sorularını gündeme getirdi. Yarışmada uzun zamandır istediği başarıyı yakalamayan Rabia Ağca, geçtiğimiz hafta son anda elenmekten kurtulmuştu.

Doya Doya Moda jüri üyeleri iddialı yarışmacının durumunu açıklayacağı öğrenildi. Alışveriş kısmında yer almayan Rabia Ağca'nın akıbetinin ilerleyen dakikalarda belli olması bekleniyor.

Yarışmanın başından beri yer alan Rabia Ağca, Doya Doya Moda'nın 2. sezonuna sürpriz bir şekilde dahil olmuştu. Bir yarışmacının gelmemesi üzerine 7'nci yarışmacı olarak Doya Doya Moda'ya katılmıştı.

Hatay doğumlu olan Rabia Beyza Ağca, 21 yaşında, İddialı bir tarzı olduğunu belirten Rabia, "Doya Doya Moda'da ikinci sezonun en iyi giyinen yarışmacısı olacağım ve bu yarışmadan birinci olarak çıkacağım" sözleriyle yarıştaki iddiasını ortaya koydu. Yarışmanın öğrenci yarışmacılarından olan ancak okulunu donduran Rabia, tekrar sınava hazırlanıyor.

Rabia Ağca ile ilgili açıklama Gülşah Saraçoğlu, 84 bölümde şunları söyledi:

“Sevgili yarışmacımız Rabia’mız aramızda yok. Özel nedenlerden dolayı yapım şirketimizden de izin aldı. Ama tekrar gelecek, bu hafta Rabia’sız devam edecek, yarın da olmak üzere.“

Yorumlar