Doya Doya Moda Ferdanur kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Doya Doya Moda Ferdanur kimdir? Ferda Nur Başaran aslen nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtı TV8 kanalının sevilen programlarından Doya Doya Moda izleyicileri tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, Ferdanur kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Ferdanur kimdir?

Doya Doya Moda Ferda Nur kimdir? Ferda Nur Başaran aslen nereli, kaç yaşında, boyu kaç? sorularının yanıtı TV8 ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan ve sevilen programlarından Doya Doya Moda izleyicileri tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, Ferdanur Başaran kimdir?

Jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışması son zamanların en çok merak edilenleri ve araştırılanları arasında yer alıyor. Özellikle yarışmacılar arasındaki Ferdanur, Doya Doya Moda izleyicisi tarafından en çok merak edilenlerden biri. 

FERDA NUR KİMDİR? 

Yarışmanın eğlenceli isimlerinden biri olarak öne çıkan Ferda Nur Başaran, bir o kadar da dişli yarışmacılar arasında yer almasının yanı sıra seçtiği kıyafetlerle de dikkat çekiyor. Aynı zamanda modellik yapan Doya Doya Moda yarışmacısı Ferda Nur Başaran, 23 yaşında ve 94 kilodadır. 46 beden giyiyen Ferda Nur, büyük beden modellik yapmaktadır.

Birbirinden güzel yarışmacıların yarıştığı Doya Doya Moda yarışmasında kendini kanıtlamak isteyen yarışmacılar yaptıkları alış verişlerle aldıkları elbiselerle jüriyi etkileyerek yüksek puan almak için yarışıyor.

 

Yorumlar