Doya Doya Moda Ayten neden ayrıldı?

Doya Doya Moda yarışmasına geçen haftanın ortasında yarışmaya dahil olan Ayten bir hafta tamamlanmadan yarışmadan ayrıldı. Peki neden? İşte nedeni:

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Ayten neden ayrıldı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının 2. Sezonunda yarışmacılarla uyum sorunu yaşanıyor. Şu ana kadar yarışmayı tamamlayamadan ayrılmak durumunda kalan yarışmacılarda artış yaşanıyor. Bu durum özellikle de yarışmaya ilk gün başlayan yarışmacıların kendi aralarında kurdukları ittifaklar ve yeni gelen yarışmacılara uygulanan mobbing olarak açıklanabilir. Çünkü yarışmaya katılan yarışmacılara, daha ilk günden itibaren hiç de insani olmayan bir şekilde davranılıyor. Yarışmacılar, yeni gelen ismi ilk andan itibaren sert bir şekilde eleştiriyor, moral olarak çökertiyor. Bu durum da yeni gelen kişinin kendini gösterememesine ve kısa süre içinde yarışmayı terk etmesine neden oluyor.

Bu nedenle yarışmanın son bölümüne şok bir veda daha damga vurdu. Yarışmaya geçtiğimiz günlerde katılan Ayten Demirkol'un bundan sonra Doya Doya Moda'da yer almayacağı açıklandı. Peki Ayten Doya Doya Moda'dan neden ayrıldı? İşte Seray Sever'in açıklaması...

Sevgili izleyicilerimiz programımız çok yoğun ve stresli bir ortamda gerçekleştiriliyor. Kızlar bütün koşturuyorlar, hazırlanıyorlar, burada yarışıyorlar. Tüm günlerini veriyorlar. Ayten arkadaşımız, bu yoğun ve stresli ortama dayanamayarak rahatsızlandı ve dolasıyla karşılıklı konuşarak kendisine veda ettik. Ve teşekkürlerimizi sunuyoruz, programımıza katkılarından dolayı. Bundan sonra Ayten aramızda yok. Haftaya bakalım hangi yarışmacılar aramıza katılacak? Yine sürprizlerimiz var.

Ayten yarışmaya katıldığında "Buraya bir şeyler öğrenmeye, hem de tarzımı göstermeye geldim. Rakiplerim benden korkmalı, çok güzel kafa tutacağım onlara, tarzım var çünkü. Her tarza uyabilecek proporsiyonum var, bunu çok güzel kullanacağım." demişti.

Yorumlar