Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi puan durumu

Doya Doya Moda büyük beden yarışmacıları ile ekranlara geldi. Doya Doya Moda jüri üyeleri Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever ile birlikte modanın kalbi bugün yine Doya Doya Moda'da atıyor. Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi puan durumu merak konusu oldu. İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi puan durumu

Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi puanlar merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 4 Mayıs puan durumu ne oldu, kim kazandı, kim elendi? Bu hafta finalinde kolyeyi alacak yarışmacının kim olduğu merakla bekleniyor. Doya Doya Moda yarışmacıları büyük bir beğeni ile takip edilmeye devam ediyor. Geçen hafta elenen isim Zenan oldu. Bu hafta yarışmaya yeni bir ismim katıldı Mezkure Uçar. 

Doya Doya Moda toplam puanlar Kemal Doğulu tarafından yarışmacılarla paylaşıldıktan sonra haftanın birincisi belli olacak. Doya Doya Moda kim birinci oldu öğrenmek için yazımızın sonuna bakabilirsiniz. Jüri üyelerinde bulunan isimler; Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever oldu. Uğurkan Eerez ise koronavirüste yaşa takıldığı için programda yer almadı.

Doya Doya Moda kim birinci oldu, kim elendi? Hafta finalinde eleme potasına düşen isimler izleyici tarafndan merak edildi. Doya Doya Moda elenen isim bugünün sonunda belli olacak. İzeyici, Doya Doya Moda Özge neden yok diye çok merak ediyor. Doya Doya Moda Özde, koronavirüs sebebi ile kronik rahatsızlığı olduğundan yarışmaya ara verdi. Salgın bitince onun da yarışmaya devam etmesi düşünülüyor.

Doya Doya Moda bu hafta yarışan isimler şöyle; Mira, Su, Betül, Emel, Mezkure, Hanzade ve Sündüz. Peki, Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu, kim elendi , altın kolyeyi kim kazandı ? İşte detaylar

DOYA DOYA MODA 4 MAYIS PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi günü kim kazandı, kim elendi? Doya Doya Moda yarışmacıları koronavirüs salgını sebebi ile dışarıda alışverişe çıkmıyorlar. Yarışmanın çekildiği villada açılan mağazalarda kendilerine uygun kıyafetleri günün konseptine uygun seçerek giyiyorlar ve jüri üyelerinin karşısına çıkıyorlar. 

Günün konsepeti 'Bahar Daveti'. Doya Doya Moda yarışmacıları bugünün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek. Büyük beden Doya Doya Moda yarışmacıları en yüksek puanı almak için çabalayacaklar. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda kolyeyi kazanan isim Emel oldu.

Doya Doya Moda 4 Mayıs Pazartesi Puanları

Mira 11
Su 8
Betül 8
Emel 12
Hanzade 4
Sündüz 5
Mezkure 8

 

Günün birincisi 12 puanla Emel oldu.  

Doya Doya Moda Puanlar 

DOYA DOYA MODA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Doya Doya Moda Başvuru formu :

Doya Doya Moda Başvuru

Diğer bir yol; Mail adresi yoluyla başvuru yapmaktır. Bunun için de [email protected] mail adresi üzerinden CV'yi doldurup göndermektir. 

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar