Dört farklı şehirden acı haberler: 19 ölü, onlarca yaralı

Sabah saatlerinde üç ayrı şehirden birbirinden feci kaza haberleri geldi. Bursa'daki kazada 7 kişi hayatını kaybetti. Van'da biri çocuk 6 kişi öldü. Ağrı'da ise 3 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti. Yozgat'ta meydana gelen kazada ise 3 kişi öldü

Google Haberlere Abone ol
Dört farklı şehirden acı haberler: 19 ölü, onlarca yaralı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Türkiye'de bu sabah dört ayrı noktadan acı haberler geldi. Dört farklı noktan gelen trafik kazası haberlerinde şu ana kadar 19 kişi hayatını kaybetti. Aynı kazalarda 61 kişi ise yaralandı. 

BURSA'DA KATLİAM GİBİ KAZA: 7 ÖLÜ

Bursa’nın Kestel ile İnegöl ilçeleri arasındaki Babasultan Mevkii’nde işçileri taşıyan servis aracı ile hafif ticari araç saat 07.00 sıralarında çarpıştı.

Ticari aracın sürücüsünün uyuduğunun iddia edildiği kazanın ardından ay çiçeği tarlasına savrulan hafif ticari araçta bulunan 1’i çocuk, 2 si kadın toplam 7 kişi öldü. Bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis minibüsünde ise 10’dan fazla işçi ise yaralandı.

Bu sabah acı haberler peş peşe geldi

Kazada hayatını kaybeden ailenin bayram ziyareti için gittikleri Tokat'tan Gebze'ye döndükleri öğrenildi.

VAN'DA İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 6 ÖLÜ

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Van-Özalp Karayolunun 15’inci kilometresinde bulunan Yalınağaç mevkiinde meydana geldi. Özalp yönden gelen 65 ET 593 plakalı otomabil ile karşı yönden gelen 34 YC 3581 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki araçta bulunan 1’i çocuk 6 kişi hayatını kaybederken, 1’i çocuk 3 kişi de yaralandı.

Yaralılar, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine ambulansla Van’a sevk edilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YOZGAT'TA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ

Yozgat’ta yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi de yaralandı.

Kaza Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ağrı’dan İzmir’e giden Davut Kandemir idaresindeki 23 HA 669 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. İlk belirlemeye göre 2’si çocuk 3 kişi kazada hayatını kaybetti, 43 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil ekibi, AKUT, AFAD ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Sorgun, Saraykent, Akdağmadeni ve Yozgat’taki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

AĞRI'DA 3 ÖLÜ

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Van'dan Erzurum yönüne giden Mesut Gözcü yönetimindeki 06 DM 8729 plakalı otomobil, Eleşkirt ilçesine bağlı Sarıcan köyü mevkisinde bir evin garajına çarptı.

Kazada Talha Gözcü (2), Neslihan Gözcü (28), Medine Çelik (46) hayatını kaybetti. Sürücü Mesut Gözcü (29), Mazlum Gözcü (15), Berat Gözcü (4) ve Yasin Çelik (17) ise yaralandı.

Eleşkirt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, buradaki müdahalenin ardından Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yorumlar