Doktor ve hemşirelerden acilde köpük partisi

Geçtiğimiz aylarda skandallarla gündeme gelen Alaşehir Devlet Hastanesi'nin acil servisinde bu defa doktorlar ve hemşireler köpük partisi yaptı. Skandal görüntülerin internette yayılmasının ardından soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Doktor ve hemşirelerden acilde köpük partisi

Alaşehir Devlet Hastanesi yeni bir skandalla gündeme oturdu. Daha önce de skandal iddialarla gündeme gelen Devlet Hastanesinin acil servisinde bu defa doktor ve hemşireler köpük partisi yaparken görülüyor. 

GÖRÜNTÜLERİ ESKİ VEKİL PAYLAŞTI

Eski Manisa milletvekili yazar Tevfik Diker, tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde doktor ve hemşirelerin köpük partisi yaptığı, bir doktorun bir hemşireyi sırtladığı görülüyor. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardında harekete geçen Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, görüntüler ile ilgili soruşturma açıldığını duyurdu. Müdürlükten yapılan açıklamada  "Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haber ve iddialar ile ilgili olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüzce ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 adlı videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içerisinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içerisinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza görevlendirilmişlerdir. Basınımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verildi

Yorumlar