Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep kimdir nerelidir kaç yaşındadır?

Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep kimdir, nereli, kaç yaşında izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer aldı. İşte Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep hakkında merak edilenler.

Google Haberlere Abone ol

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir beğeni rekorları kırmaya devam ediyor. Peki Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep kimdir, nereli, kaç yaşına? İşte Doğduğun ev Kaderindir Zeynep hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Zeynep dizinin ana karakterleridir. Dizinin bütün hikayesi Zeynep'in hayatı üzerine kurgulanmış durumda. Fakir ve yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Zeynep, sarhoş ve babanın çaresiz bir annenin minik akıllı kızıdır. Babası onun okumasını istememektedir. Çocuk yaşda bir ağabeyini yoksulluk nedeniyle kaybetmiştir. Günün birinde zengin bir aile Zeynep'i okutmak için evlat edinmek ister ve yanına alır. Zeynep bu ailenin yanında lise ve üniversite eğitimini tamamlar. Sonrasında bütün sınavları da başarıyla tamamlar ve avukatlık mesleğine sahip olur. Tabi bu arada doğup büyüdüğü mahalleye geri dönerek annesine sahip çıkmak ister. Bu dönüşü onun Mehdi ile tanışmasına, ona aşık olmasına hatta onunla evlenmesine neden olur. Olaylar da buradan gelişerek büyür. Peki, Zeynep karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep karakterini canlandıran oyuncu Demet Özdemir'dir. Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında doğdu. ASlen Kocaelilidir. Oyuncu ve modeldir.

Bulgaristan göçmeni olan Özdemir, annesi ve babası boşandıktan sonra İstanbul'da yaşamaya başladı. Önceleri dansçılık yapan Demet Özdemir daha sonra oyunculuğa adım atmıştır.

Oyunculuk eğitimlerini Studio Oyuncularında almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Mustafa Sandal'ın 'Ateş Et ve Unut' klbinde yaşamıştır. 

İlk dizi deneyimi ise Fox Tv'nin 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisi ile olmuştur.

Son olarak adını tüm Türkiye'ye Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep karakteri ile duyurdu.

Rol Aldığı Film ve Diziler

2015 Tut Sözünü Demet Başrol oyuncusu
2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun Aysel Başrol oyuncusu
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2013 Sana Bir Sır Vereceğim Aylin Gündoğdu Başrol oyuncusu
2014 Kurt Seyit ve Şura Alya Baronez Yardımcı karakter
2015 Çilek Kokusu Aslı Koçer Mazharoğlu Başrol oyuncusu
2016-2017 No.:309 Lale Yenilmez Sarıhan Başrol oyuncusu
2018-2019 Erkenci Kuş Sanem Aydın Başrol oyuncusu
2019- Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep Karaca Başrol oyuncusu
Reklam
Yıl Şirket/Ürün   Notlar
2012 Pegasus Hava Yolları   -
2015 FreshCompany   Reklam yüzü
2016 Garnier   Reklam yüzü
2019 Pantene - Reklam yüzü

Yorumlar