Doğduğun Ev Kaderindir Savaş kim, gerçek adı ne?

Doğduğun Ev Kaderindir Savaş kim, gerçek adı nedir soruları dizinin yeni bölümlerinde Barış'ın kardeşi olarak yer almaya başlayan Savaş karakterini canlandıran oyuncuyu merak edenler tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Peki, Savaş kim?

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir Savaş kim, gerçek adı ne?

Doğduğun Ev Kaderindir Savaş kim, gerçek adı nedir, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı? Barış'ın kardeşi olarak diziye dahil olan Savaş birçok konuda önemli gelişmelere vesile oluyor. Bu nedenle Savaş'ın kim olduğu merak ediliyor. 

TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Savaş karakterini canlandıran oyuncu kimdir?  

Savaş, dizide Avukat Barış Beyin kardeşidir. Genç yaşında yaşadığı bir travma sonucu kafasını duvara çarparak felç kalmış. 

Annesi hayattayken onunla yaşayan ancak onun da ölümüyle birlikte Barış beyin bakımına kalan Savaş, nöbet geçirdiği anlarda zorluklar yaşatıyor. 

Savaş dizinin son bölümünde Zeynep ile Barış'ın daha da yakınlaşmasına, hatta Zeynep'in Barış'ın evine kadar gitmesine neden olan karakterdir. Zeynep, bir tarafta Mehdi'den kaçarken diğer tarafta Barış'ın sorunlu hayatının da içine içine doğru sürüklendiğinin farkında değil.

Tek Yürek dizisinde Akif karakterini canlandıran Savaş, yeni dizide belden aşağısı tutmayan felçli bir hastayı canlandırıyor. 

Dizinin son bölümünde ilk kez yer verilen Savaş karakteri sadece uzaktan gösterildi. Karakterin kim tarafından canlandırıldığı ise gösterilmedi.

Bu nedenle birçok seyirci Savaş'ın kim olduğunu, kim tarafından canlandırıldığı merak ediliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Savaş kimdir?

Savaş daha önce "Tek Yürek" isimli dizide "Yusuf" karakterini canlandırıyordu.

 

Doğduğun Ev Kaderindir Savaş karakterini canlandıran oyuncu Kaan Altay'dır. Türkiye Kaan Altay'ı en son TRT 1'de yayınlanan ve Zeytinburnu'nun ünlü Buz Hokeyi takımının üyelerinden birini canlandırıken hatırlıyor. Peki, Kaan Altay kimdir? İşte Kaan Altay biyografisi:

Kaan Altay Köprülü 1995 yılı İzmir yılında dünyaya geldi.

Altay Köprülü Bostanlı Akademi'de oyunculuk eğitimleri aldı.

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 2018 yılı mezunudur.

Doğduğun Ev Kaderindir Savaş kimdir?

Şuanda Erdal Beşikçioğlu'nun kurduğu Tatbikat Sahnesi'nde tiyatro oyunları sergilemektedir.

Son olarak 2017 yılından beri sahnelenen Pal Sokağı oyununda yer almıştır.

Altay Köprülü gelecek vad eden ve sinemanın yakışıklı çocuklarından biri olmaya adaydır. Kaan Altay Köprülü daha önce bir tiyatro oyunu için Macaristan'da da bulunmuştur

Tek Yürek isimli tv dizisinde de rol alan oyuncu şimdi ise Doğduğun Ev Kaderindir'de Savaş karakterini canlandırıyor.

 

 

Yorumlar