Doğan Şentürk kimdir? Doğan Şentürk babası kim, aslen nereli?

Doğan Şentürk'ün kim ve nereli olduğu merak ediliyor. FOX TV'de "tarafsız gazetecilik yaptıklarını" ileri sürerek "hiçbir şey saklamadan" habercilik yaptıklarını savunan Doğan Şentürk'ün açıklamaları, İmamoğlu'nun VIP skandalı görüntülerini sakladığını bilenler tarafından gülünç bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Şentürk kimdir? Doğan Şentürk babası kim?

Doğan Şentürk kimdir, nereli, yaşı, hasta mı, kanser mi, babası kim, aslen nerelidir? FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk aslen nerelidir, asıl mesleği nedir, daha önce nerede çalıştı, kaç yaşındadır? FOX TV'de "tarafsız gazetecilik yaptıklarını" ileri sürerek "hiçbir şey saklamadan" habercilik yaptıklarını savunan Doğan Şentürk'ün açıklamaları, İmamoğlu'nun VIP skandalı görüntülerini sakladığını bilenler tarafından gülünç bulunmuştu. CHP'nin yayın organı gibi yayın yapan kanalın başında bulunan Şentürk'ün tarafsızlık iddiasında bulunması trajikomik olarak değerlendirilmişti. Doğan Şentürk kimdir, nereli, yaşı, hasta mı, kanser mi, babası kim, aslen nerelidir?

DOĞAN ŞENTÜRK KİMDİR? BABASI KİM?

FOX TV Haber Müdürü Doğan Şentürk, son dönemlerde "Orta Sayfa" programıyla da ekranlara gelince birçok kişi tarafından iyice merak edilen isimler arasında yer almaya başladı.

Doğan Şentürk kimdir, kanser mi, hastalığı nedir, eşi kimdir, babası kimdir?
Doğan Şentürk

 

Doğan Şentürk aslen Ardahanlı'dır.

51 yaşındadır.

Gazeteciliğe 1987 yılında Sabah Gazetesi'nde bulundu.

İşte Doğan Şentürk biyografisi:

Doğan Şentürk 23 Nisan 1968 tarihinde Ardahan'da dünyaya geldi. Babası öğretmen, annesi ev hanımıdır.

İlköğretimi Ardahan'da gördü. Lise ve üniversiteyi İstanbul'da tamamladı. Atatürk Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Aynı bölümde 'Balkanlar, Ortadoğu ve Asya gelişmeleri' üzerine yüksek lisans yaptı.

Gazetecilik kariyerine 1987 yılında Sabah gazetesinde başladı. 1990 yılında Türkiye'deki ilk özel televizyon kanalı olan Star TV, Kanal D ve Kanal 6'da kıdemli muhabirlik yaptı. CTV'de İstanbul Temsilcisi; BRT, TGRT ve TGRT Haber’de Haber Direktörü olarak çalıştı.

Daha sonra 2006’da FOX Haber ve Spor Genel Yayın Yönetmeni olarak görevine başladı. 2003’te Saddam’ın Baas’ı: Ortadoğu’nun Arap Birliği Rüyası isimli kitabı yayımlandı.

1996 yılında Türk Gazeteciler Derneği tarafından En İyi Haber Programı Ödülü,  1993 yılında ise Yunan televizyonu Alpha'nın Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Doğan Şentürk, 2007 yılından bu yana FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapıyor.

Doğan Şentürk'ün kanser hastası olduğuna yönelik bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların aksine bu yönde kesin bir bilgi bulunmuyor; Şentürk'ün geçirdiği mide rahatsızlığı nedeniyle bir ameliyat geçirdiği ve sağlığına kavuştuğu biliniyor.


 

Yorumlar