Doğal makyajın 3 sırrı

Doğal makyajın 3 sırrı , doğal makyaj nasıl yapılır , doğal makyajın sıraları

Google Haberlere Abone ol
Doğal makyajın 3 sırrı

Doğal makyajın 3 sırrı

Doğal yüz, hiç yokmuş gibi görünen makyaj veya doğal bir görünüm ...

Buna ulaşmak bazen çok zor görünüyor olabilir.

Doğal görünümlü makyaj hiç makyaj yapmamak demek değil, biraz makyajla doğal görünmektir.

Buna ulaşmak o kadar da zor değil. Bunun için yalnızca temel araçlardan kullanılır. Ancak bunun için en önemli faktörlerden biri de bu araçlardan doğru şekilde kullanmaktır. Eğer yaz aylarında doğal görünümlü makyaja tercih ediyorsanız, kusursuz makijayla ilgili bilgiler size faydalı olacaktır.

1.Nemli sünger kullanın

Eğer doğal makyaj için birçok kozmetik araç ve ürün gerektiğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Doğal makyaj için çeşit çeşit kozmetik araç gerekli değildir, ancak diğer makyaj stillerinden daha çok çaba göstermek gerekir. Tonlarla makyaj fırçası yerine hafifçe nemlendirdiğiniz bir makyaj süngeri kullanabilirsiniz.

Tonal kreminizi veya BB kremini ve göz kapadıcınızı hafif şekilde nemlendirdiğiniz süngeri yüzünüze sürerek makyajın yüzünüze daha iyi yayılmasını sağlayabilirsiniz.

2.Krem ve sıvı ürünler tercih

Uygulama tekniği gibi, seçtiğiniz makyaj malzemeleride doğal makyaja ulaşmak için çok önemlidir. Pudra şeklindeki araçlar maalesef doğal makyaj için uygun değildir. Bu araçlar yüzünüzdeki ince çizgilerin arasına nüfuz ederek gerektiğinden daha mat bir görünüm yaratır.

Yağlı cilt türlerine sahip olanlar bile kendilerine uygun sıvı veya krem ​​şeklinde, hafif formüllü, yağ dengeleyici özelliği olan ürünlere öncelik verebilirler.

BB kremler gibi hem cildi nemlendiren kremler, hem de kusursuz bir görünüm sağlayan renkli nemlendiriciler asıl doğal makyaj içindir.

3.İki fonksiyonlu ürünlerden kullanın

Doğal makyajda bir renk ailesinin aynı tonlarından kullanmak idealdir, ancak aynı ürünü hem dudaklara hem de yanaklara çekmek daha güzel bir görünüm yaratır ve ciltte daha doğal görünür.

İki fonksiyonlu ürün bir renkle yanaklarına ve dudaklarına çok hoş renk katar.

Yorumlar