Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da

- Alanyaspor'a otobüs teslim törenine katılan Bakan Çavuşoğlu: "Antalya'ya ve Alanya'ya gelen herkes bizden memnun. Önemli olan centilmenlik. Küfür, kavga bizde yok. Tüm Türkiye'ye örnek olsun"

Google Haberlere Abone ol
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da

ANTALYA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Antalya'ya ve Alanya'ya gelen herkes bizden memnun. Önemli olan centilmenlik. Küfür kavga bizde yok. Tüm Türkiye'ye örnek olsun." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor-Osmanlıspor maçı öncesi Bahçeşehir Okulları Stadı park alanında otobüs teslim töreni düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Alanyaspor'a otobüs teslim törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve taraftarlar katıldı.

Bakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e otobüs için teşekkür etti.

Antalya'da futbol ve diğer sporlar adına güzel şeyler olduğunu anlatan Çavuşoğlu, Antalyaspor ve Alanyaspor'un iki kardeş takım olduğunu dile getirdi.

Taraftarların yana yana maç izlediğini vurgulayan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Alanya ve Antalya seyircisi Türkiye'de örnek. Biz iyi ve kaliteli futbol oynamak istiyoruz, oynuyoruz da. Antalya'ya ve Alanya'ya gelen herkes bizden memnun. Önemli olan centilmenlik. Küfür, kavga bizde yok. Tüm Türkiye'ye örnek olsun. Maç içerisinde gerginlik olur ama taraftar olarak imajımızı korumamız lazım. Herkese anlatılacak bir şey. Altı senede uçurumda olan bir takım Süper Lig'e nasıl çıkar? Süper Lig'de mütevazi kadrosuyla iyi futbol nasıl oynanır, başarı nasıl korunur? Bana göre Türkiye'de herkese örnek olması lazım."


- Türel: "Alanyaspor'a uğurlu olsun"


Türel ise maçtan önce güzelliği paylaşmak için bir arada olduklarını ama en büyük güzelliğin Osmanlıspor maçında alınacak 3 puan olduğunu belirtti.

Alanyaspor'a desteklerinin devam edeceğine değinen Türel, "Alanyaspor'a bir sözümüz vardı. Daha önce bir araç kiralamıştık. Bugün de otobüsün süresiz kullanma hakkını verdik. İnşallah Alanyaspor'a uğurlu olsun." diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu ve Türel, otobüsün anahtarını Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na teslim etti.

Yorumlar