Diriliş Ertuğrul'da bugün

Diriliş Ertuğrul'un 68. fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul'da bugün

TRT 1 ekranında bu akşam yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 68. yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul hain Amanda'yı konuşturabilecek mi? Ural son çırpınışlarını gerçekleştirirken son hamlesi onu kurtaracak mı? Diriliş Ertuğrul nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.

Reyting rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İki obayı birbirine düşürecek olan fitili ateşleyen Simon'a Ural'ın cevabı ne olacak? Ural, Amanda'yı eli bağlı karşısında görünce yıkılır. Son çırpınışıla Amanda'yı öldürmek isteyen Ural bunu başarabilecek midir? Ertuğrul Kayı Obasına yapılan baskın ve Halime Hatun ve Aslıhan Hatun'un kaçırılması olayının arkasında yatan ihaneti bulunca suçlaları cezalandıracağına yemin etmiştir. Diriliş Ertuğrul nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile bu akşam TRT 1 ekranında...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 68. BÖLÜM ÖZETİ

İki Obayı da Şok Eden Gelişmenin Akıbeti ne Olacak?

Simon, Amanda’yı Kayı Obasına getirerek iki obayı da kavuracak ateşin fitilini ateşlemiştir. Bu ateşin tutuşup tutuşmamasında tarafların hangi adımları etkili olacak? Simon’un yaptığı kurnazca hamleye Ertuğrul’un karşı hamlesi nasıl olacak? Öte yandan suçun tek faili olarak görülen Amanda’yı, eşkıyaların yerini Aliyar’a söylemiş olması kurtarabilecek mi? Amanda’nın sorgulanmasında neler yaşanacak?

Yorumlar