Diriliş Ertuğrul hayranlarına müjde! Düzyatan sinyali verdi

Diriliş Ertuğrul dizisi hayranlarının uzun süredir merakla bekledikleri Engin Altan Düzyatan'dan geri dönüş sinyali geldi. Düzyatan, Kuruluş Osman'a geri dönebileceği sinyalini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul hayranlarına müjde! Düzyatan sinyali verdi

Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranları Kuruluş Osman'da en çok görmek istedikleri isimden haber bekliyordu. Kuruluş Osman'da sık sık kendisinden söz edilen ve Konya'da olduğu belirtilen Ertuğrul Bey'in geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu.

Kuruluş Osman dizisi başladıktan sonra sık sık geri döneceği belirtilen Engin Altan Düzyatan, FOX TV'de yayınlanan Kurşun isimli dizide başrol oyuncusu olarak rol almaya başlamıştı. Tam da umutlar tükendi derken fazla izlenmeyen Kurşun dizisi erken final kararı aldı. Reyting kurbanı olan dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın ne yapacağı merakla beklenirken, açıklama geldi. 

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman dizisine dönüşüyle ilgili olarak, "Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum" dedi.

Düzyatan'ın açıklaması şöyle devam etti: "Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor.Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum."

Kuruluş Osman'da sık sık "Ertuğrul Bey'imiz geri gelecek, dönüşünü bekleyelim" şeklindeki diyaloglar, dizi yönetiminin hala Engin Altan Düzyatan'ın geri getirmeyi planladığı yorumlarına neden olmuştu.

Başrolünde Burak Özçivit'in oynadığı "Kuruluş Osman" dizisinde Ertuğrul Bey'den sık sık söz ediliyor. Dizideki senaryoya göre Ertuğrul Bey bir görev için dönemin başkenti olan Konya'ya gitmiş ve hala dönmemiş durumda. Dizi senaristlerini  bu şekilde bir karar almalarının nedeni, Engin Altan Düzyatan'a "açık kapı" bırakmak olarak yorumlanıyor. 

Yorumlar