Dilan Polat Engin Polat neden ayrıldı?

Dilan Polat ile Engin Polat'ın neden ayrıldığı sorusu bu aralar magazin dünyasında merakla sorulan sorular arasında bulunuyor. İkilinin boşandığı iddia ediliyor. Peki, işin aslı nedir?

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat Engin Polat neden ayrıldı?

Dilan Polat eşi Engin Polat ile neden ayrıldı veya ayrılıyor mu, boşandı mı soruları merakla soruluyor. 

Son dönemlerin fenomen isimlerinden Dilan Polat, şimdilerde eşinde boşanacağı iddialarıyla gündemde. Peki, işin aslı nedir?

DİLAN POLAT ENGİN POLAT NEDEN AYRILDI?

Dilan Polat, sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen bir isimdir. Son olarak, eşi Engin Polat ile olan fotoğraflarını silip takipten çıkarmasıyla dikkat çekmiştir. Ünlü fenomen ve iş kadını Dilan Polat'ın bu hareketi, "Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu?" sorularını beraberinde getirmiştir.

Polat, İstanbul başta olmak üzere pek çok kentte 100'den fazla güzellik merkezinin sahibidir ve sürekli olarak gündemde kalmaktadır. Kendisinin doğum günü ve evlilik yıldönümünde eşinin yaptığı büyük jestler sosyal medyada büyük ilgi görmüştür. Ancak, son zamanlarda Dilan Polat'ın paylaşımları arasında karışıklık yaratan bir durum ortaya çıkmıştır.

Polat, Instagram hesabından eşi Engin Polat'ı takip etmeyi bırakmış ve birlikte oldukları tüm fotoğrafları silmiştir. Ayrıca, Instagram storylerinde anlamlı paylaşımlar yapmıştır. Bu hareketleri, Dilan Polat ve Engin Polat'ın boşanma iddialarını güçlendirmiştir.

Yorumlar